Κάποιον τον... 'μπόδιζαν οι "ξένοι"!

12/03/2013 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2013 - 19:54

food_next_to_bedΗ φετινή χρονιά θα μείνει... αξέχαστη στον Αιολικό, όχι μόνο για όλα όσα συνέβησαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά κυρίως έξω από αυτούς.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις τρία επίσημα ματς, δύο σε πρωτάθλημα και ένα σε κύπελλο, θα περίμενε κανείς πως εκείνοι που ανέλαβαν την υποχρέωση να ολοκληρωθεί η χρονιά με ψηλά το κεφάλι, θα το κάνουν και πράξη.

Φαίνεται όμως, ότι σε κάποιον εκ των παραγόντων που συμμετέχει και σε αυτή την προσπάθεια "σωτηρίας" του συλλόγου, μάλλον... 'μπόδιζαν οι έξι μη ντόπιοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν ακόμη στην ομάδα. Κι αυτό γιατί όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, έπρεπε να καλυφθούν μέχρι τέλους οι βιοποριστικές τους ανάγκες, εξασφαλίζοντας τους δηλαδή σίτιση και στέγαση.

Τελικώς, οι 31 ημέρες του Μάρτη αποδείχθηκαν πολλές για να πληρωθούν τα τρία δωμάτια ξενοδοχείου και κάποια πιάτα φαγητό. Έτσι χθες, υπήρξε νέα αναταραχή εντός των αποδυτηρίων, αφού κάποιοι... εξωθήθηκαν τηλεφωνικώς σε φυγή, για ευνόητους λόγους. Κι όλα αυτά μια μέρα πριν τον τελικό κυπέλλου, ματς το οποίο χαρακτήρισε την Κυριακή ο Φώτης Κοκκινέλλης ως το μοναδικό στόχο, ώστε να περισωθεί κάτι από την φετινή τραγική χρονιά.

Προς τιμήν του, νυν παράγοντας που ασχολήθηκε εσχάτως με τα κοινά του συλλόγου -και θα το έχει μετανιώσει προφανώς πικρά- φρόντισε να πληρώσει το ένα δίκλινο δωμάτιο, ώστε να εξασφαλιστεί η στέγαση δύο εκ των έξι παικτών. Επίσης προς τιμήν του, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού παραχώρησε μια γκαρσονιέρα ιδιοκτησίας του, για να μείνουν ακόμα δύο παίκτες.

Για τον πέμπτο κίνησε διαδικασίες εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων μέσω τρίτου, ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας τουλάχιστον μέχρι και το προσεχές Σάββατο, ενώ ο... άτυχος (ή μήπως τυχερός) της ημέρας ήταν ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, που έχοντας υποστεί θλάση και μην μπορώντας να συνεισφέρει αγωνιστικά, θα μπει στο πλοίο της γραμμής και θα προσπαθήσει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό το δυσάρεστο πέρασμά του από τη Μυτιλήνη.

Τελικά, είναι όντως ο τελικός κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς για την αξιοπρέπεια του Αιολικού και το σεβασμό προς την ιστορία του; Ή μήπως για κάποιους ακόμα και αυτά αποτελούν... ψιλά γράμματα;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey