Ξενύχτησε στη Μελβούρνη ο Εμμανουήλ!

06/04/2013 - 22:11 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2013 - 22:51

Toumpakaris_Emmanouil_mplouzakiΗ τελευταία αγωνιστική στην Α' Κατηγορία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της στα γήπεδα της Λέσβου, όμως μια... ψυχή αγωνιούσε για την εξέλιξη των αγώνων από την άλλη άκρη του κόσμου!

Ο λόγος για τον Μανόλη Εμμανουήλ, πρώην προπονητή της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής, ο οποίος αναγκάστηκε να μεταβεί πρόσφατα στην Αυστραλία για να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να αποχωριστεί την αγαπημένη του "Πρόο" στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος.

Ο "Δράκος" δεν είχε ύπνο στη Μελβούρνη. Και πώς να έχει, όταν την ίδια ώρα στην Ελλάδα ήταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Έχοντας ανοικτή γραμμή με τη Λέσβο, άρχισαν να τον "ζώνουν τα φίδια" στο 0-1. Αναθάρρησε με την ισοφάριση, έσφιξε τις γροθιές στο 2-1, όμως αγχώθηκε εκ νέου με την αποβολή του Μπίρη και το 2-2 του Διαγόρα. Η λύτρωση ήρθε στα τελευταία λεπτά και έτσι η νίκη της Προοδευτικής πανηγυρίστηκε έντονα κυριολεκτικά μέχρι τη χώρα των καγκουρώ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ποδοσφαιριστές της "Πρόο" δεν ξέχασαν τον Μανόλη. Ο Κίμωνας Τουμπακάρης φορούσε κάτω από την εμφάνιση της ομάδας ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία του Εμμανουήλ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον πρώην προπονητή του, ότι παρά το γεγονός πως τους χώριζαν χιλιόμετρα, βρισκόταν κι εκείνος μαζί τους, συμπαραστεκόμενος με τη θετική του ενέργεια στις προσπάθειες της Προοδευτικής να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ παραμονής.

Μετά τη λήξη του αγώνα και με τους παλμούς της καρδιάς να επανέρχονται σταδιακά στο φυσιολογικό, παρά το προχωρημένο της ώρας στην Αυστραλία, ο Μανόλης περίμενε καρτερικά να πληροφορηθεί μέσω του "SL" και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Α' Κατηγορίας. Και σίγουρος τότε για την αίσια έκβαση της μάχης, ανανέωσε το ραντεβού του με την αγωνία μέχρι το επόμενο κρίσιμο 90λεπτο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey