Και ο Χατζηνικολάου στη Θερμή!

13/04/2013 - 20:06 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2013 - 20:10

Chatzinikolaou_Achilleas_Mytilini1Στις κερκίδες του Ενωσιακού Γηπέδου της Θερμής βρέθηκε πολύς κόσμος. Απλoί φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, μέχρι και ο καταξιωμένος ατζέντης FIFA με άδεια από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Ο Μυτιληνιός μάνατζερ, με καταγωγή από τα Μυστεγνά, βρίσκεται στη Λέσβο αυτές τις ημέρες θέλοντας να παρακολουθήσει μια σειρά αγώνων, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε συγκεκριμένους παίκτες.

Το σημερινό ματς ανάμεσα σε Λιονταράκια και Θύελλα Πηγής ήταν το πρώτο. Αύριο το πρωί ακολουθεί ο αγώνας της ΑΕΛΚ Κ20 με τον Ηρακλή Κ20 στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στον "Ταρλά" για την αναμέτρηση των Καλλονιατών με αντίπαλο την Καβάλα.

Σε μια σύντομη τοποθέτησή του στο "SL", ο διακεκριμένος μάνατζερ -μεταξύ άλλων και του Μυτιληνιού Πραξιτέλη Βούρου-, τόνισε: "Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο νησί όσο πιο συχνά μπορώ, εφόσον μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Παρακολουθήσαμε σήμερα ένα ενδιαφέρον ματς, το οποίο κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Λάκη Σπανού. Εστίασα στους μικρούς ηλικιακά παίκτες και μπορώ να πω ότι σίγουρα διέκρινα κάποιο ταλέντο σε μερικούς.

Αύριο θα βρεθώ στην Αγιάσο, για να δω από κοντά την ομάδα νέων της ΑΕΛΚ, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζομαι στον Ηρακλή. Πιστεύω ότι η δουλειά που γίνεται στο νησί στις μικρές ηλικίες είναι αρκετά καλή, ωστόσο για να μπορέσει ένας ταλαντούχος νεαρός να εξελιχθεί, χρειάζεται ένας συνδυασμός ικανοτήτων, χαρακτήρα, εκπαίδευσης και οικογενειακού περιβάλλοντος. Τα πάντα μετράνε..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey