Μόνο AIO κι ας μας βγάζεις... το λάδι!

22/04/2013 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2013 - 11:34

floridis_gryppiotisΣε στέκια που δεν τους έχουμε συνηθίσει, αλλά κατά τα άλλα οικεία για εκείνους, εντοπίστηκαν από το φακό του «SL» δύο εκ των σημαντικότερων παραγόντων του Αιολικού τα τελευταία χρόνια.

Σταύρος Γρυπιώτης και Γιάννης Φλωρίδης λοιπόν, ο πρώτος λόγω της ενασχόλησή του με το εμπόριο ελαιολάδου και ο δεύτερος λόγος της επαγγελματικής του άμεσης σχέσης με τον τομέα των αγροτικών επενδύσεων, έδωσαν το «παρών» στο «Συνέδριο Παραγωγής και Εμπορίας Ελαιολάδου από τη Λέσβο», που πραγματοποιήθηκε στον Παπάδο της Γέρας την περασμένη Παρασκευή, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου.

varvagiannisΟι δύο παράγοντες δεν μπορούσαν στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν στο περιθώριο του Συνεδρίου να μη…μιλήσουν και για αυτό που τους «καίει». Και δεν είναι άλλο από το μέλλον του Αιολικού.

Με απολογητική διάθεση και εμφανή πίκρα στις κουβέντες τους για τη χρονιά που πέρασε και θα μείνει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ομάδας, τόνιζαν πως πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες πραγματοποίησης Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και μάλιστα άμεσα…

Βέβαια από το Συνέδριο δεν θα μπορούσε να λείπει και παρουσία από την ΑΕΛΚ, που έχει αντιστρόφως ανάλογη πορεία σε σχέση με τον Αιολικό, βαδίζοντας προς την άνοδό της στην Α’  Εθνική! Εκπρόσωπός της ο άλλοτε Δήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης και γιατρός της ομάδας της ΑΕΛΚ που είχε κι αυτός να λέει στα… δικά του, αντίστοιχα πηγαδάκια για τον δικό του καημό για τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της Καλλονής στο πρωτάθλημα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey