Πρωτότυπο SMS... οικονομικής ενίσχυσης!

22/04/2013 - 12:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2013 - 13:31

topiko_plirwneis_paizeis1slΗ λήξη της αγωνιστικής περιόδου έφερε... ανακούφιση σε ορισμένες ομάδες, που ενδεχομένως και να θεωρούν ότι το... μαρτύριό τους ολοκληρώθηκε. Με επιτυχία ή χωρίς, λίγη σημασία έχει, όταν έτσι κι αλλιώς υπάρχουν σύλλογοι που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου για τη χαρά της συμμετοχής και όχι για τη διάκριση.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου δε νομίζουμε πως είχε προηγούμενο ή έστω δεν είχαμε γίνει πότε γνώστες κάτι παρόμοιου. Πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στη Β1 Κατηγορία, κυκλοφόρησε στα κινητά ποδοσφαιριστών ομάδας χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους ένα ξεχωριστό SMS με άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, γινόταν παρότρυνση προς τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τον... πελάτη τους, με μια μικρή υποσημείωση. Πως οι βασικοί θα πλήρωναν από 10€ και οι αναπληρωματικοί από 5€, ώστε να συμπληρωθούν τα έξοδα της διαιτησίας και να καλυφθεί ένα μικρό υπόλοιπο από τα πλυντήρια της φετινής χρονιάς!

Το SMS έφτασε και στο "SL", που το παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα. Για ευνόητους λόγους έχουν σβηστεί τα στοιχεία του αποστολέα, καθώς και το όνομα του... πελάτη. Εκείνο που μπορούμε να αναφέρουμε πάντως, είναι πως μόνο ως τέτοιος δεν έφυγε από το γήπεδο. Καλό καλοκαίρι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey