Καρτάλης: "Ο κόσμος διψάει για μπάλα, όχι για ονόματα"

13/05/2013 - 11:57 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2013 - 12:23

Mixalakis_Kartalis_Tarlas_2013Καλώς ή κακώς -αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στην πορεία- ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος της Λέσβου έχει μπει τις τελευταίες ημέρες στο «τριπάκι» της συγχώνευσης, γεγονός που αποτυπώνεται και στο ζωηρό ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στο σχετικό δημοψήφισμα του «SL».

Το ενδιαφέρον αυτό αποτυπώθηκε βέβαια και στα δεκάδες πηγαδάκια που στήθηκαν στον Ταρλά την ώρα του αγώνα της ΑΕΛΚ με την Καλλιθέα, όπου πολλοί διατύπωναν τη γνώμη τους σχετικά με το αν μία συγχώνευση θα ήταν προς όφελος των δύο μεγάλων ομάδων μας στο νησί ή όχι.

Αυτό που επικράτησε ωστόσο στο τέλος και ειδικά μετά την ευτυχή έκβαση του αποτελέσματος για την Καλλονή και έχοντας προηγηθεί μία άνευ προηγουμένου ζεστή ατμόσφαιρα στον Ταρλά, που υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του Τεννέ για τη νίκη, ήταν αυτό που παρατήρησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Προκόπης Καρτάλης.

Συγκεκριμένα η άλλοτε μεγάλη δόξα της ΑΕΛΚ, βλέποντας τους δημοσιογράφους να προσέρχονται στο χώρο της συνέντευξης Τύπου, μονολογούσε προς εκείνους πως «ο κόσμος βλέπετε ότι διψάει για μπάλα και διακρίσεις, αφήστε τις συγχωνεύσεις και τα σχετικά. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ομάδες και τα ονόματα»… Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τα όσα λέει ο Προκόπης Καρτάλης.

Μόνο που (και) "το ποτήριον τούτο" δεν μπορούν να το πιουν οι δημοσιογράφοι αγαπητέ φίλε Προκόπη. Γιατί τον ασκό του «Αιόλου» της συγχώνευσης και των ονομάτων, τον άνοιξες εσύ ο ίδιος όταν πριν τρεις μήνες -σύμφωνα με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης- τους προσέγγισες για το ενδεχόμενο σύμπραξης. Εξάλλου, προσφάτως στη Γενική Συνέλευση της ομάδας της Μυτιλήνης, πρόταση περί συγχώνευσης δεν κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι, αλλά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, μέσω του Σταύρου Γριπιώτη. Και φυσικά, κανείς δημοσιογράφος δεν προέτρεψε τη μία ή την άλλη πλευρά να συναντιούνται μέρες τώρα και να συζητούν με τις ώρες τα πιθανά οφέλη, αντισταθμιστικά και μη, μιας τέτοιας συνένωσης.

Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. Πάντοτε με καλή διάθεση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey