Ο "Ρουμάνος", ο "Φέτφα" και ο... Λεάντρο!

21/08/2013 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2013 - 11:01

Matzourakis_aelk_osfp1Η Καλλονή έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα της Superleague και η αξιοπρεπέστατη εμφάνισή της απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενίσχυσε τις ήδη πολύ καλές εντυπώσεις που κατείχε από το περίφημο φιλικό στην Τούμπα και την ευρεία νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ.

Βέβαια η παρουσία παικτών στην ομάδα της Λέσβου όπως ο Λεάντρο, ή ο Μανούσος και πολύ περισσότερο η διαχείριση εκείνων από έναν προπονητή του βεληνεκούς του Γιάννη Ματζουράκη, προσδίδει επιπλέον αφορμές για αναφορές στους νεοφώτιστους στον αθηναϊκό Τύπο.

Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το τετ α τετ του «Ρουμάνου» με το Γιάννη Φετφατζίδη μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του οποίου ο έμπειρος άλλοτε τεχνικός των «ερυθρολεύκων» συμβούλευε τον διεθνή μέσο για το μέλλον του.

«Μπράβο Γιάννη. Ήταν ωραία η εμφάνισή σου. Είσαι παικταράς. Σε πιστεύω πολύ. Συνέχισε έτσι», είπε αρχικά στον "Φέτφα" ο Ματζουράκης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα και πρόσθεσε:

«Βγάλε από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις. Μην ασχολείσαι με το αν παίζεις ή όχι. Να προσπαθείς πάντα, είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός, να τα δίνεις όλα στο παιχνίδι σου. Και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε επηρεάζει και να σου χαλάει το κέφι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

AELK_OSFP_Leandro_Siovas1Ωστόσο αμφίδρομα, στην επικαιρότητα των ημερών μετά την πρεμιέρα του ΟΑΚΑ βρίσκεται και ένας «Καλλονιάτης» που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον νεαρό στόπερ της ΑΕΛΚ Λεάντρο που αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά στη Λέσβο.

Ο Βραζιλιάνος με τη συνολική εμφάνισή του τη Δευτέρα, προκάλεσε δικαίως τα εγκωμιαστικά σχόλια των ανθρώπων των πρωταθλητών. Δημοσιεύματα λοιπόν πάλι στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και «Γαύρος», αναδεικνύουν τον Λεάντρο ως μία επιλογή με λαμπρό μέλλον, αναρωτώμενοι μάλιστα και για ποιο λόγο αυτός ο παίκτης δεν βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών φέτος…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey