Ο άνθρωπος "κλειδί" στην αθώωση!

06/11/2013 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2013 - 16:54

Seftelis_ManousosΟ ντόρος γύρω από την απαγορευμένη ουσία και την περιπέτεια που πέρασε ο Γιώργος Μανούσος τις προηγούμενες εβδομάδες έχει πλέον καταλαγιάσει. ΠΑΕ ΑΕΛΚ και ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε μια συνέντευξη στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Σκούφος", η οποία κέντρισε μάλιστα το ενδιαφέρον για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκειά της.

Ο Γιώργος ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, την οικογένεια της ΑΕΛΚ και φυσικά τη δική του, αναφέρθηκε στη στήριξη των φιλάθλων προς το πρόσωπό του, εκφράζοντας όμως και κάποιες πικρίες του ως προς τους δημοσιογράφους για το πώς χειρίστηκαν το θέμα. Δεν κατονόμασε, αν και όφειλε. Όχι απέναντι σε όλους εμάς που βγήκαμε ανοικτά να τον στηρίξουμε από την πρώτη στιγμή, δίχως δεύτερες σκέψεις ακόμα και στα πρωτοσέλιδά μας. Αλλά κυρίως στον εαυτό του, για να μην κάνει αυτό που ο ίδιος κατέκρινε σε εκείνους γύρω από το ντόπινγκ. Το "τσουβάλιασμα" δηλαδή, δικαίων και αδίκων.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα γύρω από το ποδόσφαιρο και τα συμπληρώματα διατροφής, ενώ η σκηνή της εξιστόρησης της στιγμής που ο Μανούσος πληροφορήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ την απόφαση της Πειθαρχικής, ήταν άκρως συγκινητική.

Ο "Γιώργαρος" ωστόσο πέραν των όσων εξιστόρησε στη συνέντευξή του, κράτησε για τον εαυτό του την ευγνωμοσύνη και για το πρόσωπο "κλειδί" της υπόθεσης, το οποίο λειτούργησε με ανιδιοτέλεια καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της δύσκολης εβδομάδας, μέχρι την έκδοση της απόφασης. Έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου του τόπου μας, που στήριξε με την προσωπικότητά του τον Γιώργο Μανούσο και την οικογένειά του, φτάνοντας μέχρι και τα υψηλότερα κλιμάκια της διοργανώτριας αρχής για να διατρανώσει την αθωώοτητα του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή. Έναν παράγοντα, που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και απέδειξε με τη στάση του, αυτό που το "SL" και η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" έγραψαν από την πρώτη μέρα. Ότι η υπόθεση του "Γιώργαρου", ήταν υπόθεση όλων μας. Και η χαρά του για αυτήν τη δικαίωση, δική μας δικαίωση και χαρά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey