Η περιπέτεια και η διαβολική σύμπτωση του "Δέλο"

12/11/2013 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2013 - 12:18

Delolmas_Str_Proo_Diagoras1-4Τα έφερε από εδώ, τα έφερε από εκεί, ταλαιπωρήθηκε, ταλαιπώρησε αλλά τελικά απέφυγε τις μεγαλύτερες περιπέτειες και την περασμένη Κυριακή, φόρεσε ξανά τη φανέλα που τίμησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, συμβάλλοντας μάλιστα καθοριστικά στη νίκη του Διαγόρα κατά διαβολική σύμπτωση, εναντίον του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος φυσικά για το Στρατή Δελόλμα, αρχηγό μέχρι το τέλος του καλοκαιριού της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, που στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιολικό αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το Διαγόρα και μεταγράφηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

Ο «Δέλο» όπως και η διοίκηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, χώρισαν φιλικά χωρίς να επεκταθούν στους λόγους που σταμάτησαν τη συνεργασία τους. Ακολούθως ο έμπειρος μέσος, επέλεξε να αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό του στον Ατρόμητο, αλλά στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στο Βύρωνα, η συμμετοχή του έτυχε της ένστασης της ομάδας της Μόριας για αντικανονική μεταγραφή. Η περιπέτεια που ακολούθησε είναι λίγο έως πολύ γνωστή.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε μετέωρος, αφού η μεταγραφή του κρίθηκε από την ΕΠΟ άκυρη και δεν θα μπορούσε ούτε τα Χριστούγεννα να αλλάξει σωματείο, αντιμετωπίζοντας τη σοβαρή πιθανότητα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες Διαγόρας και ποδοσφαιριστής έριξαν γέφυρες μεταξύ τους και η παρεξήγηση που φαίνεται πως είχε προκληθεί με τον προπονητή του Θοδωρή Παπαλόπουλο, λύθηκε. Μάλιστα την Κυριακή, κόντρα στον Ατρόμητο, ο πολυνίκης τεχνικός έριξε τον Δελόλμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ως αλλαγή και στο 71΄και με το σκορ ισόπαλο, με δικό του πέναλτι, έριξε στο καναβάτσο την… πρώην έστω και για μία ημέρα ομάδα του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey