"Βουρ" για... παράσημο!

26/11/2013 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2013 - 17:51

Είναι γνωστή η υπόθεση των θρασύτατων διαρρηκτών που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Μυτιλήνης και έχουν προβεί σε ουκ ολίγες κλοπές σε σπίτια και σε καταστήματα.

Τα ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων έχουν αναδείξει το φαινόμενο που έχει αναστατώσει τον κόσμο και η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για σύλληψη από την Αστυνομία τριών αλλοδαπών, οι οποίοι ευθύνονταν για όλον αυτόν τον χαμό… Βέβαια ελάχιστοι είναι εκείνοι, που γνωρίζουν ότι η σύλληψη των διαρρηκτών δεν έγινε ακριβώς από την Αστυνομία, αλλά από κάποιους… μυστικούς της, που ενδεχόμενα να δρουν κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Ασφάλειας Παναγιώτη Βάλεση!

RAMBO_URGOUTZISΠιο συγκεκριμένα λοιπόν, τους διαρρήκτες «συνέλαβαν» και ανέβασαν σηκωτούς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, τα αδέλφια Βουργουτζή, ο επιθετικός του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, Παναγιώτης και ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού, Σταύρος! Η ατυχία των τριών διαρρηκτών, που θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, συνέπεσε με την απόπειρά τους να διαρρήξουν το περίπτερο του Παναγιώτη Βουργουτζή στην Επάνω Σκάλα χωρίς να τα καταφέρουν, προκαλώντας μόνο φθορές στην ασφάλειά του. Ο επιθετικός του Διαγόρα όμως, αναγνώρισε τα πρόσωπα των διαρρηκτών από τις κάμερες που έχει εγκαταστήσει και όταν τους βρήκε στο δρόμο, τους ακολούθησε και με τη βοήθεια του αδελφού του Σταύρου, τους… συνέλαβε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey