"Περιοδεύων θίασος" η Καλλονή για τον Κούγια...

03/12/2013 - 11:51 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2013 - 12:19

kougias_mixalakisΜε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη, ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας… θυμήθηκε ξανά με οργή τη Λέσβο αλλά και την Καλλονή. Μιλώντας γενικότερα για την Super League και την σημερινή κατάσταση πολλών ομάδων στο πρωτάθλημα, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε ένα νέο επεισόδιο στις κατά καιρούς επιθέσεις του προς την ομάδα της Λέσβου, υποστηρίζοντας πως «κάποιοι ήθελαν να την ανεβάσουν στην Α΄ Εθνική»…

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «πολέμησαν εμένα και την Παναχαϊκή με διαιτησίας σφαγιαστικές (Αμπάρκιολη, Κάμπαξη κτλ.) για να ανεβάσουν κάποιοι στη Super League ομάδες σαν την Καλλονή και τον Πλατανιά. Εμείς έπρεπε να είμαστε στη θέση τους. Αυτές ήθελαν όμως να ανεβάσουν για να παίζουν τώρα στο πρωτάθλημα, με τον τρόπο που αγωνίζονται, σαν περιοδεύοντας θίασος δηλαδή, πότε στη Θεσσαλονίκη, πότε στο ΟΑΚΑ, διακωμωδώντας ουσιαστικά το άθλημα».

Ας σημειωθεί ότι χωρίς προφανείς λόγους όταν συνυπήρξε η Καλλονή με την Παναχαϊκή στο ίδιο πρωτάθλημα για δύο σεζόν, ο Αλέξης Κούγιας είχε καταφερθεί ξανά εναντίον της Καλλονής, με αποκορύφωμα την προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη και την περίφημη διατύπωση ότι «αν ερχόταν στο γραφείο μου σαν πελάτης, θα περίμενε ίσως και τρεις μήνες για να κλείσει ραντεβού». Ο ισχυρός παράγοντας της Παναχαϊκής ακόμα και πλέον που η Καλλονή δεν είναι άμεσος αντίπαλός του, αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη κατηγορία, έχει χαρακτηρίσει κατά καιρούς υποτιμητικά την ομάδα της Λέσβου ως «χωριό», αδυνατώντας προφανώς να συνειδητοποιήσει ότι μία ομάδα που επενδύει χρήματα και λειτουργεί χωρίς να ασχολείται ιδιαίτερα με τον άλλον, καταφέρνει να επιτύχει και τους στόχους της.

Η «αγάπη» του γνωστού ποινικολόγου προς τη Λέσβο, έγινε ξανά έκδηλη και μόλις πριν από μία εβδομάδα όταν με μία ευφάνταστη ανακοίνωση με υπονοούμενα, είχε καταγγείλει την διαιτησία των Κουλουδή και Μπάλιακα σε παιχνίδι της ομάδας του με το Φωστήρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey