Η τιμή των Βετεράνων στον σπουδαίο Χάρη Γραμμό!

27/02/2014 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2014 - 12:01

grammos_veteranoiΚαι άρωμα «αιωνίων» είχε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, αφού ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Λασία», ήταν εκείνη της βράβευσης του σπουδαίου Χάρη Γραμμού, που δόξασε τη Λέσβο φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον αξέχαστο τελικό του Κυπελλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ κόντρα στον Άγιαξ.

Η προαναγγελία της βράβευσής του έγινε με την υποβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Σαμαρά για την ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου, με συγκινητικές στιγμές από την εποχή εκείνη της περίφημης «γενιάς του Γουέμπλεϊ» που είχε εκ των πρωταγωνιστών της, τον δικό μας Χάρη Γραμμό.

Η συγκίνηση για τον ίδιο, ήταν μεγάλη, αλλά όπως ο ίδιος επεσήμανε, δύο ήταν οι κορυφαίες στιγμές της πορείας του. Μία φυσικά το Γουέμπλει και μία προηγούμενα όταν κλήθηκε να αγωνιστεί με την δεύτερη ομάδα του Αχιλλέα Μυτιλήνης… «Δεν ήταν απλό να κληθείς να παίξεις έστω και στη δεύτερη ομάδα του Αχιλλέα… Έτρεμαν τα πόδια μου πριν ξεκινήσω τις προπονήσεις…», ομολόγησε ο Χάρης Γραμμός που δεν ξέχασε ποτέ τις… ποδοσφαιρικές του ρίζες, ευχαριστώντας τους βετεράνους για την τιμή προς το πρόσωπό του.

Βέβαια για να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις σε μία εποχή που η κόντρα των «αιωνίων» είναι πιο έντονη από ποτέ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων ανακοίνωσε μέσω του Παναγιώτη Βάλεση την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα των Βετεράνων της Λέσβου, κόντρα σε εκείνους του Ολυμπιακού, στις 5 Ιουλίου του ερχόμενου καλοκαιριού…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey