Tου πήρε τη... δόξα!

20/03/2014 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2014 - 20:14

Aiolikos_Karaiskaki1Η αναμέτρηση του Αιολικού με τον Εθνικό για το Κύπελλο Ερασιτεχνών συνέπεσε με τη ρεβάνς του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ για το Champions League. Μάλιστα, η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης και συγκεκριμένα ενεργειών του Παναγιώτη Τρύφωνα.

Οι παίκτες του Αιολικού, μετά το πρωινό, ξεναγήθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην έδρα των "ερυθρολεύκων", έκαναν... χαλάρωμα και ένα μικρό περίπατο στο χορτάρι πριν γευματίσουν και ακολούθως μεταβούν στον 3ο όροφο του σταδίου και τις σουίτες, όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία ανάλυση του προπονητή για το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς.

Aiolikos_Karaiskaki2Παρουσία αρκετών μελών της διοίκησης, που συνόδευσαν την αποστολή, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης που με μια πολύ σοβαρή ομιλία  προς τους παίκτες, τόνισε τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προκύψουν από μια τέτοια "σύγκρουση" με έναν αξιόλογο αντίπαλο, όπως ο Εθνικός, εν όψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ, ζητώντας ωστόσο και την πρόκριση ώστε να συνδυαστούν όλα αυτά σε απόλυτο βαθμό και να διεκδικήσει η ομάδα μέχρι τέλους κάθε φετινό τη στόχο.

Αμέσως μετά, σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις του, ο Παναγιώτης Τρύφων έκανε μια ηγετική τοποθέτηση απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, μιλώντας τους για τις δύο μεγάλες του αγάπες, τον Αιολικό -για τον οποίο γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και για τον Ολυμπιακό όπως διαπίστωσαν χθες, επισημαίνοντας πως επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και να παρακολουθήσει από κοντά τη σπουδαία μάχη του ιστορικού συλλόγου της Λέσβου απέναντι στον Εθνικό, παρά να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, εκμυστηρεύθηκε σε εκείνους και την επιθυμία του, να βλέπει σε λίγα χρόνια τον Αιολικό αγωνιζόμενο σε γήπεδα όπως εκείνο που άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη για να φιλοξενήσει όλη την ομάδα, δηλαδή το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Aiolikos_Karaiskaki3

Aiolikos_Karaiskaki4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey