Οι διαβουλεύσεις άλλαξαν τις ημερομηνίες του Final-4!

06/05/2016 - 12:45

Παρά τις αρχικές διαφωνίες, τελικώς πρυτάνευσε η λογική και το Final-4 της Α' Κατηγορίας στο μπάσκετ των ανδρών μεταφέρθηκε ημερολογιακά στο τέλος Μαΐου, έπειτα από σχετικό αίτημα του Παλλεσβιακού.

Τις τελευταίες ώρες είχε δημιουργηθεί... ένταση, μετά από συνάντηση εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων στα γραφεία της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, κατά την οποία ο Παλλεσβιακός έδινε συνέχεια σε ένα ζήτημα που είχε προκύψει από πολύ νωρίς μέσα στη χρονιά, έχοντας αντιληφθεί ότι οι αγώνες των ημιτελικών έπεφταν χρονικά πάνω στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο "Παλλέ", διαθέτοντας τέσσερις έφηβους στην ανδρική ομάδα, κατέθεσε αίτημα μετάθεσης του Final-4, το οποίο όμως απορρίφθηκε αρχικά από τη στιγμή που δε συμφωνούσαν ομόφωνα και οι τρεις ομάδες. Αποτέλεσμα ήταν ο Παλλεσβιακός να αποστείλει έγγραφο προς την Τοπική Επιτροπή του αθλήματος, ενημερώνοντας πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί υπό αυτές τις συνθήκες, ελλείψει παικτών.

Τελικώς, έπειτα από συνεχείς διαβουλεύσεις του Προέδρου της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά με τους εκπροσώπους των ομάδων, επήλθε συμφωνία και οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής σειράς του Final-4 θα διεξαχθούν στις 28 Μαΐου. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγο στις ομάδες και πλέον τα τεχνικά τους επιτελεία προετοιμάζουν τα πλάνα τους εν όψει της κορύφωσης του πρωταθλήματος, που θα οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Σημειώνεται ότι με βάση την τελική κατάταξη της Β' Φάσης στον Α1 Όμιλο, ο Παπάδος Γέρας θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Μυτιλήνης και ο Αιολικός θα κοντραριστεί με τον Παλλεσβιακό.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey