Ώρα Playoffs!

28/05/2016 - 11:46

Μετά από λίγες εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, αφού έτσι συμφωνήθηκε τελικά μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο της Α' Κατηγορίας και της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, έφτασε η ώρα της έναρξης των Playoffs, Που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Το απόγευμα στο Κλειστό της Νεάπολης θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι ημιτελικοί και αναμφίβολα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του μπάσκετ στο νησί.

Στις 16:00 θα κοντραριστούν ο Αιολικός με τον Παλλεσβιακό, ομάδες που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά, στις 18:00, θα μονομαχήσουν στο παρκέ ο Παπάδος Γέρας με τον Αρίωνα Μυτιλήνης. Άπαντες διεκδικούν την πρώτη νίκη στη σειρά, που θα τους δώσει προβάδισμα για μια θέση στον τελικό. Οι ημιτελικοί κρίνονται στις δύο νίκες και τα δεύτερα ματς είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Διαιτητές των αγώνων ορίσθηκαν οι Μαριγλή - Μυλωνάς στον αγώνα του Αιολικού με τον Παλλεσβιακό και οι Κ. Ροδίτης - Λεβεντέλλης στον αγώνα του Παπάδου Γέρας με τον Αρίωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey