"Ζωντάνεψε" η ατμόσφαιρα στο Κλειστό Νεάπολης [vid]

02/06/2016 - 16:45

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κλειστό Νεάπολης για να παρακολουθήσει τα δεύτερα ματς της σειράς των ημιτελικών στα Playoffs της Α' Κατηγορίας ανδρών στην ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου.

Αναμφίβολα, όμως την παράσταση έκλεψαν οι... θορυβώδεις φίλαθλοι του Αιολικού, που έφτιαξαν ένα μικρό "Ταρλά" στην εξέδρα, με τύμπανα, συνθήματα, αλλά και καπνογόνα. Μάλιστα, φρόντισαν κατά την έναρξη του αγώνα κόντρα στον Παλλεσβιακό να πετάξουν χαρτάκια στο παρκέ, όπως συμβαίνει σε κάθε ματς του Άρη στο "Nick Galis Hall" του Αλεξάνδρειου, στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που φυσικά, ανάγκασε πάντως τους διαιτητές να διακόψουν προσωρινά το ματς, μέχρι να σκουπιστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Πολυπληθείς ήταν όμως και οι φίλοι του Παλλεσβιακού, που μπορεί να μην είχαν... τύμπανα και κόρνες, αλλά χειροκρότησαν θερμά κάθε προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Χρυσουλάκη, η οποία έπεσε μαχόμενη.

Εκείνο που έχει ωστόσο αξία να σημειωθεί ήταν η όμορφη στιγμή στη λήξη του αγώνα, όταν αρχικά οι παίκτες του Στρατή Αλμπάνη χειροκρότησαν τους αντίστοιχους του Παλλεσβιακού, κατά το χαιρετισμό τους προς την εξέδρα και αμέσως μετά εκείνοι, έπραξαν το αντίστοιχο όσο η ομάδα του Αιολικού χαιρετούσε με τη σειρά της τους φιλάθλους. Εικόνες που αξίζουν ειδικής μνείας, αφού δυστυχώς στην Ελλάδα του 2016 δεν θεωρούνται ακόμα δεδομένες στα γήπεδα της χώρας.

Δείτε το βίντεο με τα ενδεικτικά πλάνα του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey