Φεύγει σα φίλος ο Αλμπάνης από Αιολικό

29/07/2016 - 17:26

Χώρισαν οι δρόμοι του Στρατή Αλμπάνης και του Αιολικού, σε επίπεδο προπόνησης του μπασκετικού τμήματος, αφού όπως δηλώνει ο νεαρός τεχνικός πιστός οπαδός της ομάδας της Μυτιλήνης.

Στην ανακοίνωση παραίτησης που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλμπάνης έχει μόνο καλά λόγια να πει για τη διοίκηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, που επί τρία χρόνια του εμπιστεύθηκε το τμήμα μπάσκετ, επισημαίνοντας πως αυτή η ευκαιρία που το δόθηκε ήταν συνάμα και ευλογία για τον ίδιο.

Χωρίς να αναφερθεί στους λόγους της παραίτησης του, ο Στρατής Αλμπάνης αρκέστηκε να ευχηθεί καλή συνέχεια, δίνοντας και μια υπόσχεση για το μέλλον...

Αναλυτικά: "Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του ΣΦΑΜ, η οποία για τρία χρόνια μου εμπιστεύτηκε σχεδόν εν λευκώ την τύχη του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ιστορικού αυτού συλλόγου, που λέγεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ και το οποίο έχουν υπο την ευθύνη τους μετά τον χαμό του κ. Δημήτρη Κουκέλλη.

Ευτύχησα αυτά τα τρία χρόνια να είμαι προπονητής στην ομάδα, με την οποία είμαι συναισθηματικά δεμένος από μικρός και αυτό για μένα ήταν ευλογία, δυστυχώς όμως για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να είμαι προπονητής της.

Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα λειτουργούσα πάντα με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων, που θέταμε μαζί με τη διοίκηση, χωρίς να βάζω κανέναν πάνω από την ομάδα και χωρίς να συνυπολογίζω κανένα προσωπικό κόστος. Πιστεύω πως αυτά τα τρία χρόνια η πορεία της ομάδας ήταν επιτυχημένη και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα λόγια του αρχηγού της Γέρας, ο οποίος μετά τη λήξη του τρίτου τελικού είπε «ήταν η πρώτη φορά από τότε που είμαι στην Γέρα, που αισθάνθηκα ότι μπορεί και να χάσουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωτεργάτες αυτής της επιτυχημένης πορείας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους παίκτες. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν και με ανέχτηκαν, έμαθα πολλά από εκείνους και σίγουρα έγινα καλύτερος προπονητής και άνθρωπος, εύχομαι και ελπίζω ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ να συνεχίσει αυτή την πορεία και η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα και το σύλλογο.

Εις το επανιδείν. Είναι ωραίο να είσαι ΑΙΟ!

Αλμπάνης Ευστράτιος"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey