Συμφώνησε με Καμινέλλη ο Αρισβαίος

18/06/2023 - 13:08

Την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας μπασκετικής σαιζόν πραγματοποίησε το σωματείο του Αρισβαίου με την απόκτηση του Γιώργου Καμινέλλη.

Ο σύλλογος της Καλλονής συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Αιολικού που ενίσχυσε σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας πέρυσι στη Γ Εθνική. Η συνεργασία με τον Καμινέλλη είναι μια κίνηση που ανεβάζει σίγουρα τον πήχη ενόψει του νέου πρωταθλήματος.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Α.Ο Αρισβαίου Καλλονής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Καμινέλλη που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδος μας για φέτος από τον @papados_geras !

Ο Γιώργος είναι 26 ετών με ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ! Ξεκίνησε από τον Αρίωνα Μυτιλήνης και έχει αγωνιστεί σε Β.Α.Ο ,Νέα Κρήνη, Γαλαξία και GBA στην Θεσσαλονίκη! Επιστρέφοντας από τις σπουδές του αγωνίστηκε σε Παπάδο Γέρας και Αιολικό Μυτιλήνης ομάδες που εκπροσώπησαν το νησί μας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικης κατηγορίας αποτελώντας βασικό μέλος!

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey