«Τάραξε τα νερά» με την απόκτηση του Δημήτρη Καραδολάμη ο Αστέρας Νίκης

01/09/2023 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 01/09/2023 - 11:46

Μεταγραφική "βόμβα" ενεργοποίησε ο Αστέρας Νίκης, ο οποίος πρόσθεσε στο ροστερ του για τη νέα χρονιά τον Δημήτρη Καραδολάμη.

Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα επιστρέφει δυναμικά στα μπασκετικά δρώμενα της Λέσβου με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου και την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ Εθνική. Το ήδη ισχυρό ροστερ της σεζόν 2023-24, θα ενισχύσει με την παρουσία του ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις πολλών ετών από τις εθνικές κατηγορίες. 

Ο 36χρονος "ψηλός" (2,06) αγωνίζεται στις θέσεις 4,5 και έχει στο παλμαρέ του 4 διαδοχικές χρονιές στην Α1 με τα χρώματα των Άρη, Μακεδονικού και Λάρισας αλλά και ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία από την Α2, όπου πέρασε 4 χρόνια με τους Αρκαδικό, ΟΦΗ και Δόξα Λευκάδας. Πέρυσι αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής με τη φανέλα του Άρη Νίκαιας, έχοντας μέσο όρο 25 πόντους. Ακόμη, από το 2002 ως το 2009, ο Καραδολάμης αγωνίστηκε με τις ελληνικές εθνικές ομάδες παίδωνεφήβωννέων και ανδρών, ενώ είχε κατακτήσει και την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων.

Σίγουρα αυτή η μεταγραφική κίνηση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση και όλο το team της ομάδας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στα πλάνα της υπάρχουν κι άλλα ισχυρά ονόματα. Μένει να φανεί αν ο Αστέρας θα προχωρήσει σε περισσότερες συνεργασίες με παίκτες εκτός Λέσβου που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ανδρικού πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey