«Με το βλέμμα στα play offs» (video)

02/04/2024 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2024 - 14:34

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν με τη λήξη του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών Παπάδος-Αρισβαίος οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο προπονητής του Αρισβαίου Στρατής Αλμπάνης είπε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από παύση περίπου 20 ημερών. Η ομάδα του προπονήθηκε μια φορά μόνο λόγω και του τουρνουά των Μικτών ομάδων και ότι θέλει στη συνέχεια να κάνει περισσότερες προπονήσεις για να βρει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Σχετικά με τον αγώνα τόνισε ότι ο Αρισβαίος δεν είχε καλή περιφερειακή άμυνα με αποτέλεσμανα δεχθεί διψήφιο αριθό τριπόντων. Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που θα έχουν καλύτερη ροή στη συνέχεια εύχεται να μπορέσει η ομάδα του να βρει ρυθμό και να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, ο προπονητής του Παπάδου Σταύρος Προκοπίου δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του. Η ομάδα του ανέφερε επίσης ότι ήταν ανταγωνιστική μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου αν και είχε αρκετές απουσίες, όμως στη συνέχεια  φάνηκε η κούραση. Πλέον ο Παπάδος προετομάζεται για τους αγωνες play offs. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey