Ξαφνικό αντίο Βαβαλέρου σε Αρισβαίο

02/01/2013 - 18:42

Vavaleros_Arisvaios_korasidesΞαφνική εξέλιξη στον Αρισβαίο, τόσο στο τμήμα μπάσκετ όσο και στο τμήμα του Στίβου, με την αποχώρησή του προπονητή Στρατή Βαβαλέρου από την ομάδα της Καλλονής.

Με μια προσωπική του δήλωση, ο Στρατής Βαβαλέρος έκανε γνωστή την απόφασή του να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον Αρισβαίο μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Θέλω να σας ενημερώσω για την αποχώρηση μου από την ομάδα του AO Αρισβαίου. Μετά από 12 χρόνια παρουσίας μου στο σύλλογο έβαλα πιστεύω και εγώ το λιθαράκι μου στην ιστορία του συλλόγου με τα 5 διεθνή μετάλλια στο ενεργητικό του τα 3 Πανελλήνια διασυλλογικά με 2 Πανελλήνια σχολικά (με 2 παιδιά στην εθνική ομάδα)και με πολλά πλασαρίσματα σε οκτάδες καθώς και με 14 πρωταθλήματα μπάσκετ στα τμήματα του.

Θέλω να ευχηθώ καλή πρόοδο στους 40 αθλητές-τριες στίβου που διαθέτει το σωματείο μας στις κορασίδες του τμήματος μπάσκετ καθώς και στους άντρες του συλλόγου μας και να συνεχίσουν την καλή πορεία που κάνουν μέχρι τώρα. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παλιούς αθλητές που συνεργαστήκαμε τα περασμένα χρόνια τον συνεργάτη μου Σταύρο Κιουλάφα καθώς και όσους με πλαισίωσαν και με βοήθησαν στα 12 χρόνια πορείας μου στο σύλλογο μας. Καλή συνέχεια..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey