Χίτζιος: "Keep walking Αιολικέ!"

13/04/2013 - 10:10

Xitzios_Aiolikos_basket_training_1slΟ μπασκετικός Αιολικός βρέθηκε φέτος σε μια μεταβατική χρονιά μετά την απώλεια του επί σειρά ετών προπονητή του Δημήτρη Κουκέλλη. Το δύσκολο έργο της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ανέλαβε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, τα μέλη του οποίου έτρεξαν όλες τις καταστάσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βγάζοντας εις πέρας την αποστολή τους.

Ο ΣΦΑΜ συμφώνησε με τον Γιώργο Χίτζιο για τη θέση του προπονητή και με αρκετές προσθήκες στο ρόστερ τερμάτισε αξιοπρεπώς στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Χίτζιος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη συνεργασία του με τον Αιολικό και τα μέλη του ΣΦΑΜ: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Προσπαθήσαμε και οι δύο πλευρές, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να ζωντανέψουμε ξανά το τμήμα μπάσκετ του Αιολικού.

Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια από την αρχή. Η προσπάθεια έγινε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα πάλεψε όλα τα παιχνίδια με τη συνδρομή των παικτών, τη δική μου και φυσικά του ΣΦΑΜ, ο οποίος ήταν πάντα κοντά μας.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων και για ακόμα ένα λόγο. Γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία μέσα από τη συνεργασίας μας από το πόστο του προπονητή στον μπασκετικό Αιολικό, να κάνω πολλές νέες και δυνατές φιλίες στην άγνωστη για έναν Σερραίο, Μυτιλήνη. Μπορεί να βρίσκομαι πια στην πόλη μου για επαγγελματικούς λόγους, να ξέρετε όμως πως πάντα θα παρακολουθώ την ομάδα του Αιολικού! Καλή συνέχεια στη μεγάλη οικογένεια του ιστορικού σωματείου της Λέσβου και ιδιαίτερα στην ομάδα μπάσκετ! Keep walking Αιολικέ, γιατί... είναι ωραίο να είσαι ΑΙΟ!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey