Οι μπασκετικές ευχαριστίες του ΣΦΑΜ

21/04/2013 - 20:15 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2013 - 20:52

Aiolikos_Ariwnas_31-84_fasi1Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης βγήκε μπροστά στη μεταβατική περίοδο του τμήματος μπάσκετ, μετά την απώλεια του επί σειρά ετών προπονητή της Δημήτρη Κουκέλλη και η έκβαση της χρονιάς αγωνιστικά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Τα μέλη του ΣΦΑΜ, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους βοήθησαν το τμήμα μπάσκετ με οποιονδήποτε τρόπο.

Αναλυτικά: "Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του Αιολικού μας, και την αξιοπρεπή πορεία μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ξεκινώντας από τον προπονητή μας, τον κ. Χίτζιο Γεώργιο, ένα μπασκετάνθρωπο που εντάχτηκε στο παρά πέντε στην ομάδα και δέχτηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κατέφερε με τις γνώσεις του, η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία, ταυτίστηκε μαζί της και αποχώρησε δηλώνοντας ΑΙΟΛΙΚΟΣ. Να ευχαριστήσουμε επίσης τους παίχτες που τίμησαν την φανέλα και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον κ. Κουκουνιά που με την βοήθεια του και τις συμβουλές του, έβαλε ένα λιθαράκι προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Τους κυρίους Θεόδωρο Δουβαλέτα και Γιάννη Φλωρίδη για την στήριξη και την ενίσχυση της προσπάθειας που κάναμε για το τμήμα μπάσκετ. Σε συνέχεια, τον κ. Κύτελλη Ευστράτιο για τις αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες. Ακόμη, τον Βασίλη Ανδριώτη για την πολύτιμη συνεισφορά του σε έμψυχο δυναμικό.

Θέλουμε, κλείνοντας να τονίσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο του αειμνήστου Δημήτριου Κουκέλλη και να βλέπουμε τον ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΑΣ στα παρκέ και το 2013-2014.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey