Συμφώνησε με Αλμπάνη ο Αιολικός

18/05/2013 - 09:50

Almpanis_Stratis_Gera_pagkos_Tsolakis1Η νέα εποχή στον μπασκετικό Αιολικό, μετά την απώλεια πέρυσι του Δημήτρη Κουκέλλη, ξεκίνησε με το Σύνδεσμο Φιλάθλων της Μυτιλήνης να αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να κατεβάσει το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθειά τους αυτή, τα μέλη του ΣΦΑΜ συνεργάστηκαν άψογα με τον προπονητή Γιώργο Χίτζιο, ο οποίος ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Λέσβο στο τέλος της χρονιάς, αφού ως καθηγητής φυσικής αγωγής πήρε μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Οι Συνδεσμίτες όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αδιαφορώντας για το αν θα προκύψει διοικητική λύση στον ερασιτέχνη Αιολικό, βγήκαν εκ νέου μπροστά στη δύσκολη αυτή ώρα, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, ήρθαν σήμερα σε συμφωνία με τον Στρατή Αλμπάνη, ο οποίος θα αναλάβει να κοουτσάρει την ανδρική ομάδα.

Ο Αλμπάνης έχει προπονήσει στο παρελθόν τη γυναικεία ομάδα του Αρίωνα Μυτιλήνης, ενώ πέρυσι ήταν ο βασικός συνεργάτης του Γιώργου Καραμβάλη στον πάγκο της Electronet Γέρας, παίρνοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες από τη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, κατανοώντας πέρυσι την κατάσταση και βλέποντας την έλλειψη ενδιαφέροντος στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας, πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ, μετά τον δυσάρεστο χαμό του επι χρόνια προπονητή μας Δημητρίου Κουκέλλη.

Φέτος, μπαίνοντας στην 2η χρονιά μας, θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη της ομάδας, και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να μας φέρει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Γι αυτό τον λόγο ήρθαμε σε συμφωνία με τον προπονητή, κ. Ευστράτιο Αλμπάνη και φιλοδοξούμε μέσα από τις γνώσεις του και το μεράκι του να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και δηλώνουμε ότι θα ήμαστε πλάι τους για τον καλύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey