Κινείται δραστήρια ο Αιολικός

14/07/2013 - 20:35 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2013 - 21:04

Aiolikos_Ariwnas_31-84_fasi1Ιδιαίτερα δραστήριος αποδεικνύεται στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Αιολικός, θέτοντας τις βάσεις για πρωταγωνιστική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας των ανδρών.

Η συνεισφορά του Συνδέσμου Φιλάθλων, μετά και το περσινό "μπάσιμο" των μελών του στα κοινά του μπασκετικού τμήματος σε μια μεταβατική χρονιά λόγω του ξαφνικού χαμού του Δημήτρη Κουκέλλη, παραμένει σημαντική.

Φέτος ωστόσο, η έλευση του Στρατή Αλμπάνη στη θέση του προπονητή, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου έχει αλλάξει σημαντικά, χάρη και στην αρωγή της διοίκησης του επίσημου Αιολικού, αφήνει υποσχέσεις για ακόμα θετικότερη παρουσία στο πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου.

Ο Αιολικός απέκτησε με μεταγραφή τέσσερις παίκτες του Αρίωνα Μυτιλήνης και συγκεκριμένα τους Ρένο Τσακαλάκη, Ηλία Σολωμό, Άκη Ιωαννίδη, Χάρη Μαυρίδη. Παράλληλα η ομάδα της Μυτιλήνης ενισχύθηκε με τον Κώστα Παπαχρήστο από τον Κρόνο Ευόσμου, τον Αποστόλη Καθιώτη από τον Παλλεσβιακό και τρεις ακόμα παίκτες με προοπτικές, τους Γιώργο Τζουμάκο, Μάριο Μελά και Βασίλη Τζατζαλιάρη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του συλλόγου Στρατή Αλμπάνη, απομένει σίγουρα μία, ίσως και δύο προσθήκες, για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey