Με 10 ομάδες φέτος το πρωτάθλημα!

08/08/2013 - 14:13

makareas_olympias_2012-13_1Λιγότερες θα είναι φέτος οι ομάδες της Α' Κατηγορίας των ανδρών, αφού Ελπίδες Παναγιούδας και Αιγέας Πλωμαρίου δε δήλωσαν συμμετοχή, ενώ τελικώς ούτε ο Έφηβος Παμφίλων θα λάβει μέρος όπως σκόπευε, τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την κλήρωση του πρωταθλήματος, που φέτος αναμένεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με αρκετές ομάδες ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο, προσφέροντας παράλληλα όμορφο μπάσκετ και καλό θέαμα.

Η πρεμιέρα έβγαλε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, ανάμεσα σε Αρίωνα Μυτιλήνης και Αρισβαίο Καλλονής, ενώ τόσο ο Παλλεσβιακός όσο και ο Αιολικός, που λογίζονται ως φαβορί, θα ξεκινήσουν με εκτός έδρας ματς, απέναντι σε ΑΟΜ και Μακαρέας Άγρας, αντίστοιχα. Βέβαια, στην περίπτωση της ομάδας του Γιαννίκου, μόνο τυπικά θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα ως φιλοξενούμενη, αφού οι δύο ομάδες δηλώνουν κοινή έδρα το Κλειστό της Νεάπολης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο παιχνίδι μεταξύ Θησέας Παναγιούδας και Αστέρα Νίκης.

Τέλος, στο Μόλυβο, η τοπική Ολυμπιάδα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο "σπίτι" της, με αντίπαλο το φιλόδοξο Παγγεραγωτικό.

1η Αγωνιστική
ΑΟ Μυτιληνης-Παλλεσβιακός (Κλειστό Νεάπολης)
Ολυμπιάς Μήθυμνας-Παγγεραγωτικός (Γήπεδο Μολύβου)
Αρίων Μυτιλήνης-Αρισβαίος Καλλονής (Κλειστό Νεάπολης)
Μακαρέας Άγρας-Αιολικός (Λύκειο Καλλονής)
Θησέας Παναγιούδας-Αστέρας Νίκης (Κλειστό Νεάπολης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey