Τουρνουά στη μνήμη της Σοφίας Δημολιάνη

13/04/2015 - 12:42

Τουρνουά μπάσκετ γυναικών στη μνήμη της αδικοχαμένης Σοφίας Δημολιάνη διοργανώνουν οι διοικήσεις του Θησέα και των Ελπίδων Παναγιούδας, σήμερα το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, στη Μυτιλήνη.

Η Σοφία Δημολιάνη υπήρξε Γενική Γραμματέας στις Ελπίδες Παναγιούδας, από την ίδρυση του συλλόγου το 2009 και μέχρι τον πρόωρο θάνατο της. Υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια για την δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στο ήδη υπάρχον γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας, ένα όνειρο που όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές "καλούμαστε να το υλοποιήσουμε, εμείς οι συνεχιστές της μπασκετικής ιστορίας ενός χωριού, με δύο ομάδες μπάσκετ, με μεγάλη προϊστορία, με δεκάδες τίτλους και πολύ όρεξη για συνέχιση του «ταξιδιού»..."

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος εκτός του Θησέα και των Ελπίδων, ο Αρισβαίος Καλλονής και η Ολυμπιάδα Μήθυμνας, τους οποίους ευχαριστούν οι διοργανωτές για την αποδοχή της πρόσκλησής τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, αλλά και του Δήμου Λέσβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey