Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ο Αίολος

08/06/2023 - 12:44 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2023 - 12:54
Η πρωταθλήτρια ομάδα της Τ.Ε. Λέσβου στις γυναίκες Αίολος, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών.

Μετά από συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τις αθλήτριες, πάρθηκε η απόφαση να μην συμμετέχουν στην διαδικασία των μπαράζ, κάτι που είχε αναφέρει και στην συνέντευξη του στην εκπομπή "Μπάλα στον Αέρα" προπονητής της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Γιαννίκος είχε αναφέρει ότι ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες. Η ανακοίνωση του Αιόλου:

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για τη Α2 κατηγορία των γυναικών Μια αποστολή που ήταν ούτως η άλλως δύσκολη μια και θα επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά γυναικών με 5 αγώνες σε 5 μέρες και η δικιά μας ομάδα αποτελείται αποκλειστικά με παγκορασιδες κορασίδες και νεανίδες οπότε και η απουσία τελικά λόγω υποχρεώσεων αρκετών και σημαντικών κοριτσιών έκανε την αποστολή αδύνατη.

Παρόλο που ο στόχος από την αρχή ήταν η συγκέντρωση πολλών και σημαντικών εμπειριών τελικά θα βάζαμε τα κορίτσια σε μια πολύ επίπονη και δύσκολη θέση (ακόμα και τραυματισμών ) χωρίς να είναι έτοιμα και να μπορούν να ανταποκριθούν η να κερδίσουν κάτι απο αυτό. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και βοήθεια τους σε όλο αυτό το ταξίδι ! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν . Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την δουλειά για την επόμενη πρόκληση''!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey