Κύμα μεταγραφών και ανανεώσεων στον Αιολικό

30/08/2022 - 10:11 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2022 - 10:36

Συνεχίζει το "χτίσιμο" ο Αιολικός για τη νέα μπασκετική χρονιά και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.

Οι "κυανόλευκοι" απέκτησαν τον 25χρόνο Forward Αργύρη  Δεκαβάλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί για τέσσερις σεζόν στην ομάδα του Μίλωνα και τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.

Επιπλέον, ο Αιολικός απέκτησε τον 18χρόνο guard Χαράλαμπο Σπυρόπουλο. Ο αθλητής ανήκει στην “φουρνιά” των μικρών του Α.Ο. Παγκρατίου με συνεχόμενες συμμετοχές στο παιδικό και εφηβικό τμήμα με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο με το  εφηβικό τμήμα. Ο Σπυρόπουλος ήταν από τους αθλητές που τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν και στην Α2 με την αντρική ομάδα.

Ακόμη, η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρόνο Center Ηλία Τσιόγκα. Ο υψηλόσωμος Center έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Τσιόγκας αγωνίστηκε συγκεκριμένα στον Ερμή Λαγκαδά (Α2), Αργοναύτη Καλαμαριάς (Β Εθνική), ΠΚ Νεάπολης (Α’ ΕΚΑΣΘ), Ζέφυρος (Γ Εθνική), Μακεδονικός (Β Εθνική), Αριστοτέλης Φλώρινας (Γ Εθνική).

Στη συνέχεια των ανανεώσεων, θα συνεχίσουν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ο Γιώργος Καμινέλλης και ο Γιάννης Αφεντούλης, από την ομάδα του Παπάδου Γέρας. Οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος βοηθώντας τα μέγιστα και στην διαδικασία των μπαράζ αγώνων για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.

Τέλος, οι αθλητές Τασιολάμπρος Παναγιώτης, Γκούμας Άγγελος, Σκάρος Γιώργος και Θεοδωρίδης Γιώργος θα συνεχίζουν επίσης με την φανέλα του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey