Άνευ αγώνα νίκη για τον Αιολικό

30/03/2023 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2023 - 21:02

Ο Μανδραϊκός ενημέρωσε επίσημα ότι δεν θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με τον Αιολικό, το οποίο κατοχυρώνεται με 20-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Αιολικός με τη νίκη του αυτή κατέλαβε και μαθηματικά την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει στα play outs τον 10ο.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της  Δυτικής Αττικής επειδή δεν θα αγωνιστεί σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος (δεν πήγε ούτε στη Χίο στον αγώνα με ΦΟΒ), βάσει του Πειθαρχικού κανονισμού της ΕΟΚ, υποβιβάζεται στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play outs. Έτσι, όποια ομάδα ανάμεσα σε Νίκη Αμαρουσίου και Πικέρμι καταλάβει την 5η θέση θα περάσει άνευ αγώνα στη δεύτερη φάση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Μανδραϊκός, ο αγώνας ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης-ΓΣ Μανδραϊκός της 02/04/2023 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης με σκορ 20 – 0.

Επίσης, λόγω του ότι το σωματείο ΓΣ Μανδραϊκός δεν προσήλθε να αγωνισθεί σε δύο αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, εκτός από τους μηδενισμούς υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 23, παρ. Βδ, Πειθαρχικού Κανονισμού ΕΟΚ), για το λόγο αυτό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ φάση των play out του Πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey