Επανάληψη του αγώνα Πολυκράτης-Μίλωνας

22/04/2013 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2013 - 18:11

Polykratis_Milwnas_last_shotΤελικά, ο αγώνας ανάμεσα στον Πολυκράτη Σάμου και τον Μίλωνα θα επαναληφθεί την Κυριακή (28/04) με ώρα έναρξης τις 13:00 και έτσι αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί από το 2ο όμιλο του νότου της Γ' Εθνικής, στον οποίο συμμετείχε και η Electronet Γέρα.

Άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι ο γηπεδούχος Πολυκράτης, που σώνεται σε περίπτωση νίκη, αλλά και η Πεντέλη που για να μείνει στην κατηγορία θέλει οπωσδήποτε νίκη του Μίλωνα, αφού υπερτερεί των Σαμιωτών στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Την απόφαση ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σήμερα: «Ο αγώνας ΑΟ Πολυκράτης – ΑΟΝΣ Μίλων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών του 2ου Ομίλου Νότου, θα επαναληφθεί την Κυριακή 28/4/2013 και ώρα 13.00».

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα των δύο ομάδων την 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πολυκράτης είχε επικρατήσει με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο (φωτό), για το οποίο έκανε ένσταση ο Μίλωνας θεωρώντας το εκπρόθεσμο, όπως τελικά αποφάνθηκε πως ήταν και η Ομοσπονδία. Βέβαια, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα πως το φόλοου γίνεται στο 0.03 πριν τη λήξη...

Δείτε σε βίντεο το επίμαχο καλάθι

{youtube}XVhk7prEzc4{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey