Τα... γύρισε η Ομοσπονδία, πέφτει ο Πολυκράτης!

23/04/2013 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2013 - 19:56

polykratis_milonas05Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την απόφαση αναφορικά με την επανάληψη του αγώνα του Πολυκράτη Σάμου με τον Μίλωνα, και η ΕΟΚ κάνει «κωλοτούμπα» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άλλαξε την απόφασή της και πλέον κατοχυρώνει το παιχνίδι υπέρ του Μίλωνα. Η απόφασή αυτή αλλάζει και το βαθμολογικό… χάρτη, αφού υποβιβάζεται ο Πολυκράτης και σώνεται από... σπόντα η Πεντέλη και ενδεχομένως ακόμα και ο Μίλωνας από την 8η θέση του πίνακα!

Πρόκειται σίγουρα για μία εντυπωσιακή αλλαγή… πλεύσης απ’ την πλευρά της Ομοσπονδίας μέσα μάλιστα σε λιγότερο από ένα 24ωρο κι ενώ είχε φροντίσει να ενημερώσει επισήμως με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, ότι η αναμέτρηση θα επαναλαμβανόταν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα!

Το ερώτημα βέβαια που γεννάται, είναι τι προέκυψε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα και απ’ το «ακυρώνει το τελικό αποτέλεσμα του επίδικου αγώνα», όπως αναφέρει το κείμενο της επιστολής που είχε στείλει η ΕΟΚ στους Σαμιώτες (φωτό δεξιά), φτάσαμε στην αλλαγή των δεδομένων; Ποια μέτρα και ποια σταθμά άλλαξαν την απόφαση, φέρνοντας τους πανηγυρισμούς στα στρατόπεδα του Μίλωνα και της Πεντέλης (η οποία ευνοείται απ’ την αλλαγή αυτή) και τη γκρίνια στους ανθρώπους του Πολυκράτη Σάμου;

Ήδη στη Σάμο δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή την αλλαγή δεδομένων, που τους στέλνει στο τοπικό πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι θεωρούν ότι τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα αναφορικά με την ένσταση του Μίλωνα, δεδομένου ότι απ’ την πρώτη στιγμή οι νεοσμυρνιώτες ζητούσαν την επανάληψη της αναμέτρησης κάτι που αναφέρεται και στο Φύλλο Αγώνα (βλέπε σχετική φωτό).

Τώρα, ωστόσο, βλέπουν ότι τα δεδομένα άλλαξαν και μάλιστα… εν μία νυκτί, γεγονός που τους κάνει ν’ αναρωτιούνται για το τι μεσολάβησε. Ποιοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο ώστε αντί η παραμονή στην κατηγορία – τόσο για τους ίδιους, όσο και για το Μίλωνα – να παιχτεί εντός των γραμμών του παρκέ, παίχτηκε εντός κάποιας αίθουσας;

(Ρεπορτάζ: infobasket.gr)

Δείτε την επίμαχη τελευταία φάση του αγώνα στη Σάμο

{youtube}XVhk7prEzc4{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey