Αυλαία προπονήσεων για τις ακαδημίες του Αιολικού

11/09/2014 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2014 - 11:22

aiolikos_hands_basketball1Ξεκίνημα προπονήσεων για τις ακαδημίες μπάσκετ του Αιολικού, το προσεχές Σαββάτο (13/9) στις 10:30 το πρωί, προσωρινά -όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου- στο Σχολείο του Χάλικα.

Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης των παιδιών για τη φετινή χρονιά, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το παιδικό τμήμα, αλλά και η διαχείρισή του, γι' αυτό επισημαίνεται πως θα ήταν χαρά των μελών του συλλόγου να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο μαζί με τους γονείς τους. Παράλληλα, έπειτα από κοινή συνεννόηση θα προγραμματιστούν οι προπονήσεις, αλλά και ο αθλητικός χώρος που θα τις φιλοξενήσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από φέτος ο Αιολικός θα λάβει μέρος κανονικά στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, στην κατηγορία παίδων. Έτσι ένα από τα μεγάλα όνειρα του αείμνηστου Δημήτρη Κουκέλλη, γίνεται πραγματικότητα για το σύλλογο της Μυτιλήνης.

Στο τμήμα μπάσκετ του Αιολικού γίνεται μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων της Μυτιλήνης. Στις ακαδημίες ειδικότερα, με προπονητή τον πατέρα Στρατή Γιουσμά, στόχος είναι να δημιουργηθούν φυτώρια αθλητών και κατ' επέκταση τμήματα στελεχωμένα από αθλητές, που θα βρίσκονται στο σύλλογο της Μυτιλήνης από μικρή ηλικία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey