Πάει Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Αίολος

15/04/2019 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2019 - 11:42

Στην Αθήνα θα βρεθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα η πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων της Λέσβου, ο Αίολος Μυτιλήνης, προκειμένου να λάβει μέρος στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Από 22 έως 24 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, η ομάδα του Θοδωρή Γιαννίκου θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στους πρωταθλητές Δωδεκανήσων, Χίου και Κρήτης. Στον Γ’ Όμιλο της προκριματικής αυτής φάσης ο Αιολικός θα βρει αντιμέτωπους την Ε.Α. Καλύμνου, τον Αιγέα Χίου και τον Ο.Α. Χανίων. Φέτος, δεν έγινε αντίστοιχο πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και έτσι απουσιάζει η πρωταθλήτρια ομάδα της συγκεκριμένης Ένωσης, ενώ αποχώρησε από τη συνέχεια της διοργάνωσης η πρωταθλήτρια ομάδα της Τ.Ε. Σάμου.

Με βάση το σύστημα διεξαγωγής, στην τελική φάση θα προκριθεί η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση του όμιλο και από 1 έως 5 Μαΐου θα λάβει μέρος, ακολούθως, στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Ιστιαία, με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Πρωτέα Βούλας και δύο ακόμα ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική (22/04)
Αιγέας Χίου- Ο.Α. Χανίων
Αίολος Μυτιλήνης- Ε.Α. Καλύμνου

2η Αγωνιστική (23/04)
Ε.Α. Καλύμνου- Αιγέας Χίου
Ο.Α. Χανίων- Αίολος Μυτιλήνης

3η Αγωνιστική (24/04)
Αιγέας Χίου- Αίολος Μυτιλήνης
Ε.Α. Καλύμνου- Ο.Α. Χανίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey