Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων ο Θησέας

13/04/2022 - 22:26 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2022 - 22:52

Αναχωρεί αύριο το απόγευμα με το πλοίο για τον Πειραιά η αποστολή του πρωταθλητή Θησέα για την Β φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το διάστημα 15-17/4.

Ο Θησέας δεν θα έχει στην διάθεση του πέντε αθλήτριες λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, δίνοντας την πρώτη μάχη την Παρασκευή στις 20:00 απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την ακαδημία Σχηματαρίου Πρωτέας και εν συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη από όπου και θα επιστρέψει.

Η ομάδα της Λέσβου αν τα καταφέρει θα συνεχίσει στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ σίγουρα οι αθλήτριες θα αποκομίσουν σπουδαίες εμπειρίες από την διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι λόγω της αυριανής αναχώρησης των νεανίδων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Θησέας υπέβαλλε αίτημα στην ομοσπονδία για αναβολή του προγραμματισμένου τελευταίου αγώνα των γυναικών σήμερα κόντρα στους Δαναούς, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτό με αποτέλεσμα ο Θησέας να παραιτηθεί από τον αγώνα και να μην ταξιδέψει στο Άργος χάνοντας τον άνευ σημασίας ουσιαστικά αγώνα στα χαρτιά με 20-0.

 Ο προπονητής της ομάδας Στρατής Αλμπάνης αναφέρει:" Αναχωρούμε αύριο για τα Ιωάννινα για να συμμετάσχουμε στην Β φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Δυστυχώς δεν θα είμαστε πλήρης διότι θα μείνουν στο νησί βασικές παίκτριες μας λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων και έτσι η μεγάλη ευκαιρία που είχαμε ως σύλλογος και ως νησί για μια πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος αν δεν κάνω λάθος για πρώτη φορά δυσκολεύει αρκετά.

Είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το πρόσημο μετά το τέλος των αγώνων θα είναι μόνο θετικό, αφού θα γεμίσουν με εμπειρίες. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή ο αθλητισμός και οι σχολικές υποχρεώσεις να καταφέρουν να συνυπάρξουν και στην Λέσβο όπως γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey