Σε τουρνουά στην Πάτρα η Ολυμπιάς Μήθυμνας

27/12/2023 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 27/12/2023 - 13:58

Το Promitheas Park Tournaments "Ανδρέας Μελιγδής" ανοίγουν αυλαία σήμερα, με τη συμμετοχή και της πρωταθλήτριας νεανίδων Ολυμπιάδας Μήθυμνας.

Με εννέα αγώνες Κορασίδων και Νεανίδων ξεκινάει σήμερα 27/12 το τουρνουά που διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Προμηθέας Πάτρας με τη συμμετοχή ακαδημιών μπάσκετ απ' όλη την Ελλάδα. Το Promitheas Park Tournaments θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα.

Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα της Λέσβου σήμερα στις 9 το βράδυ η ομάδα Κ.Α.Ο. Μελισσίων. Αύριο στις 18:30 η Ολυμπιάς θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας νεανίδων-κορασίδων Κρόνο Αγ. Δημητρίου, την Παρασκευή 29/12 στις 5 το απόγευμα θα παίξει με το Μαρούσι και το Σάββατο 30/12 στις 9 το πρωί με τους Πάνθηρες Καβάλας.

Μια τρομερή εμπειρία και σημαντικές παραστάσεις για τις αθλήτριες του Στρατή Καραγιάννη ενόψει και των αγώνων για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας Αιγαίου. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι του τουρνουά στο youtube  https://www.youtube.com/@promitheasparktournaments/streams.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey