Αιολείς και Ίωνες για το μπάσκετ! [pics]

17/11/2012 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 17/11/2012 - 14:34

Aiolos_Iones_Xiou_Mini_Mytilini2012_1Στη Μυτιλήνη βρίσκονται από το πρωί οι Ίωνες Χίου, με το τμήμα μίνι μπάσκετ, για φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του Αίολου Μυτιλήνης, του Παλλεσβιακού και του Αρίωνα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν αθλητικές εμπειρίες με τους συνομήλικούς τους από τη Χίο σε μια πρωτοβουλία των ίδιων των ομάδων. Άλλωστε ο Αίολος Μυτιλήνης του Θοδωρή Γιαννίκου είχε βρεθεί πριν λίγες εβδομάδες στο γειτονικό νησί.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, θα συνεχιστούν το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν αύριο το πρωί. Γονείς, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στις κερκίδες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών, που έμειναν κατενθουσιασμένα από τη συμμετοχή τους στο φιλικό αυτό τουρνουά.

Το πρωί του Σαββάτου αγωνίστηκαν Αίολος και Παλλεσβιακός, στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν ξεχωριστά και κόντρα στους Ίωνες, ενώ την Κυριακή το πρωί θα δώσει τους αγώνες της και η ομάδα του Αρίωνα Μυτιλήνης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη διοργάνωση, αλλά και την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλήματος. Για τους μικρούς πρωταγωνιστές εξάλλου, δεν έχει σημασία το σκορ, παρά μόνο η χαρά της συμμετοχής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey