Νικητής ο Γιάννης Δημάκης στις τρίσποντες!

09/05/2011 - 22:14

Ο Γιάννης Δημάκης κατέκτησε το τουρνουά μπιλιάρδου στις τρίσποντες, που διοργανώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Sponda Internet Cafe.

Το τουρνουά σημείβσε εξαιρετική επιτυχία, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον τελικό, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.

Νικητής στον τελικό αναδείχθηκε ο Γιάννης Δημάκης, που επικράτησε του Παναγιώτη Καλδή με 33-32, κατακτώντας την 1η θέση και το τρόπαιο. Είχε προηγηθεί ένας εξαιρετικός ημιτελικός ανάμεσα στους Καλδή και Ζήκο, με νικητή τον πρώτο και σκορ 30-24. Στην τρίτη θέση του τουρνουά κατετάγη ο Δημήτρης Ζήκος, που νίκησε στο μικρό τελικό τον Βαγγέλη Τσουκαλά.

Αμέσως μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, έγινε η απονομή των χρηματικών επάθλων στους πρώτους νικητές, καθώς επίσης και των αναμνηστικών κυπέλλων.

Η άψογη διοργάνωση του τουρνουά, σε συνδυασμό με το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του μπιλιάρδου, προμηνύει και νέες θεαματικές αναμετρήσεις, σε ένα τουρνουά με περισσότερες συμμετοχές και πολλές συγκινήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey