Άριστος ο Βερρής, παρουσία Χιου Ντάλας

12/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:20


Το «παρών» στο σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της Super League, στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν τεστ (αγωνιστικά και video) έδωσε ο αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας και οι συνεργάτες του.

Μεταξύ άλλων, ο Σκωτσέζος υπεύθυνος αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών Super League και Football League είχε την ευθύνη για τα βίντεο τεστ σε σχέση με τους ισχύοντες κανονισμούς, μίλησε για τη συνεργασία στο οφσάιντ, ήταν ομιλητής της ενότητας των γενικών οδηγιών, καθώς επίσης είχε κατʼ ιδίαν συναντήσεις με τους συμμετέχοντες διαιτητές στα σεμινάρια αυτά.

Verris_Panathinaikos_Veroia1-1Από πλευράς Συνδέσμου Λέσβου, ο Δημήτρης Βερρής -που βρίσκεται και φέτος στους πίνακες των βοηθών διαιτητών της Super League- αρίστευσε στα αγωνιστικά τεστ, παρά το γεγονός πως αυτά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, έχουν δυσκολέψει πολύ. Είναι χαρακτηριστικό, πως πλέον η δυσκολία αγγίζει εκείνα επιπέδου FIFA και για το λόγο αυτό ο συντοπίτης μας διαιτητής πραγματοποίησε ειδική προετοιμασία στα Γρεβενά το καλοκάιρι, ώστε να είναι πανέτοιμος.

Σημειώνεται ότι πρόθεση του Χιου Ντάλας είναι να συγκροτήσει νέους πίνακες διαιτητών το Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει ότι το τρίμηνο που ακολουθεί είναι αρκετά κρίσιμο για το μέλλων πολλών στη διαιτησία.

Σεμινάρια και αγωνιστικές δοκιμασίες είναι προγραμματισμένες για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Football League, όπως και για τους αντίστοιχους 3ης και 4ης κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey