"Απροπόνητοι διαιτητές με περιττά κιλά..."

18/02/2011 - 17:53 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2011 - 18:00

Λάβρος ο ισχυρός παράγοντας της λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας, μίλησε έξω από τα δόντια στην εφημερίδα «Εμπρός» για την φυσική κατάσταση αρκετών διαιτητών των τοπικών μας πρωταθλημάτων, υποστηρίζοντας πως με τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασης –έτσι όπως αυτά προέκυψαν από τα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ που υποβλήθηκαν οι ρέφερι- οι διαιτητές δε δείχνουν να σέβονται ούτε τα τοπικά σωματεία, ούτε την ΕΠΣΛ, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό. Εμείς να θυμίσουμε πως οι μη αξιολογημένοι διαιτητές, περάσανε πρόσφατα από αγωνιστικά τεστ στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης. Οι περισσότεροι πέρασαν με επιτυχία. Υπήρξαν και κάποιοι όμως όπως φαίνεται που προβλημάτισαν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κουκούλα:
«Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα διαιτητών που είναι προπονημένη και ενημερώνεται σεβόμενη τα πρωταθλήματα. Υπάρχει, όμως, και μια σημαντική μειοψηφία, η οποία βρέθηκε σε χειρότερη κατάσταση από τα τεστ που είχαν γίνει το καλοκαίρι, δείχνοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε τα σωματεία που πληρώνουν, ούτε η Ε.Π.Σ.Λ. που θέλει να λειτουργήσει ακόμη πιο καλά τα πρωταθλήματά της. Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογράψει η ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ, δεν μπορούν να παίζουν απροπόνητοι διαιτητές με περιττά κιλά, γιατί η παρουσία τους και μόνο εγκυμονεί κινδύνους για τους ίδιους, αλλά και για τις ομάδες. Δεν μπορεί ένας διαιτητής που έβγαλε με την άνεσή του τα 200 μ. και τα 300 μ. να σταθεί αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Χρειάζεται και άλλα εφόδια…», κατέληξε ο κ. Κουκούλας.

Τις επόμενες μέρες η επιτροπή θα πραγματοποιήσει και τα γραπτά τεστ, ώστε να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον εκάστοτε διαιτητή, στον τομέα της επιμόρφωσης στους κανόνες της διαιτησίας, αλλά και στη φυσική και αγωνιστική του κατάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey