Τους βγάζει... οφσάιντ ο Ανδριάνης!

04/04/2011 - 14:14 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2011 - 18:27

Φουντώνει η κόντρα στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, έπειτα από την πρόταση μομφής που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη εις βάρος του Προέδρου Παναγιώτη Ανδριάνη, με κύριους εκφραστές της δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό του, τους Θόδωρο Στεργίου και Γιώργο Κουκούλα.

Ο Παναγιώτης Ανδριάνης πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση και με γραπτή δήλωσή του στο sportlesvos.gr χαρακτηρίζει "πραξικοπηματικό" τον τρόπο με τον οποίο "άνθρωποι με αγκυλώσεις στο παρελθόν" θέλησαν "να αρπάξουν την Προεδρία του Συνδέσμου", με πρακτικές"αντικαταστατικές και παράνομες", υπερτονίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών έδωσε με την ψήφο της ξεκάθαρο μήνυμα στην εκλογική διαδικασία του περασμένου Ιουλίου, ώστε να δοθεί "τόπος στους νέους" και να γίνει "ρήξη με το παρελθόν".

Αναλυτικά, η δήλωση του Παναγιώτη Ανδριάνη: "Το θέατρο του παραλόγου στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, παίχτηκε για άλλη μια φορά. Άνθρωποι με αγκυλώσεις, λειτουργώντας με μεθόδους βγαλμένες από το παρελθόν, προσπάθησαν για μια ακόμη φορά, πραξικοπηματικά, να αρπάξουν την προεδρία του Συνδέσμου, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι οι λειτουργίες και οι διαδικασίες που ακολουθεί η νέα διοίκηση είναι αυτές που προβλέπονται από το καταστατικό του και τους νόμους του κράτους και όχι βγαλμένες από το νου του καθενός, προκειμένου να εξυπηρετούνται προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα ή φιλοδοξίες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου, τη γνώμη των οποίων καπηλεύονται και χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, στη ΓΣ του Ιουνίου του 2010 έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: τόπο στους νέους και ρήξη με το παρελθόν. Επειδή η ίδια πλειοψηφία, καθημερινώς από την Πέμπτη μου διατυπώνει ακριβώς την ίδια άποψη κι επειδή οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην άτυπη συνάντηση του ΔΣ, στις 30 Μαρτίου, είναι αντικαταστατικές και παράνομες, τους ενημερώνω ότι δυστυχώς γι' αυτούς, θα πρέπει να με ανεχθούν για καιρό ακόμα.

Συνοψίζοντας θα τους πω ένα μόνο:  βιάστηκαν να με ξεγράψουν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey