Νίκη Κουκούλα-Στεργίου...

06/06/2011 - 15:14

Αρκετή ένταση, φιλονικίες, εξηγήσεις μέχρι και… αγωγές περιλάμβανε η Γενική Συνέλευση των Διαιτητών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία του Συνδέσμου των Διαιτητών και ανέδειξε το νέο διοικητικό τους συμβούλιο.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Στρατής Πηγάσης, με το Θεόδωρο Στεργίου και το Γιώργο Κουκουλα να αναδεικνύονται πρώτοι σε σταυρούς.


Παρ΄ όλα αυτά η πλευρά Ανδριάνη εμμένει στην αρχική της τοποθέτηση ότι η προχθεσινή διαδικασία είναι άκυρη καθώς δεν τηρήθηκαν βάση καταστατικού οι διαδικασίες που απαιτούνται, με τον ίδιο να επιμένει ότι θα συνεχίσει την υπόθεση δικαστικά μέχρι να δικαιωθεί. Από την άλλη οι Κουκούλας – Στεργίου υποστήριξαν ότι όλα έγιναν νομότυπα, ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που απαιτούνταν και το διοικητικό συμβούλιο που εκλέχτηκε προχθές είναι αυτό που θα διοικήσει τον Σύνδεσμο.


Και αγωγή Στεργίου κατά Ανδριάνη!
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Θοδωρής Στεργίου κατέθεσε αγωγή κατά του Ανδριάνη από τον οποίον ζητά το ποσό των 150.000 ευρώ για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του! Στην Συνέλευση μίλησε ο Στρατής Παπουτσέλλης ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τα όσα συμβαίνουν στον σύνδεσμο τους τελευταίους μήνες και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με κανένα τρόπο με τον σύνδεσμο. Η πλειοψηφία των διαιτητών πάντως έδειξε να τάσσεται με το μέρος των Κουκούλα και Στεργίου με ελάχιστους να είναι στο πλευρό του Ανδριάνη με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την συνέχεια της λειτουργίας του Συνδέσμου. 

Μετά από όλες τις τοποθετήσεις ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών η οποία ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Το ψηφοδέλτιο αποτελούνταν από 7 άτομα τα οποία έλαβαν τους παρακάτω ψήφους:


Στεργίου Θόδωρος 31
Κουκούλας Γιώργος 29
Γιουβανάκης Δημήτρης 28
Πελέκος Χάρης 27
Πηγάσης Στρατής 25
Καμινής Στρατής 22
Πατλάκας Γιώργος 22
Μετά την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Στρατής Πηγάσης. Αναλυτικά η σύνθεση του είναι η εξής:
Πρόεδρος Πηγάσης Στρατής
Αντιπρόεδρος  Στεργίου Θεόδωρος
Γενικός Γραμματέας Πελέκος Χάρης
Ειδικός Γραμματέας Καμινής Στρατής
Ταμίας Γιουβανάκης Δημήτρης
Μέλη Κουκούλας Γεώργιος, Πατλάκας Γεώργιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey