Η τηλε...κριτική του Γιώργου Κουκούλα

02/11/2011 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2011 - 18:51

Επιστολή μέσω της οποίας αντικρούει τους ισχυρισμούς και τις διαμαρτυρίες του παράγοντα του Αιγέα Στέφανου Σανιδά, για το επεισοδιακό τοπικό ντέρμπι του Πλωμαρίου ανάμεσα σε Δόξα και Αιγέα, απέστειλε στο sportlesvos.gr ο ισχυρός παράγοντας της Λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας. 

Ο κ. Κουκούλας υπερασπίζεται τις υποδείξεις της διαιτητικής τριάδας του αγώνα στα σημεία που διαμαρτύρεται έντονα η πλευρά του Αιγέα και παρατηρεί άλλα τα οποία δεν σχολιάστηκαν ή δεν υπέπεσαν στην αντίληψη των διαιτητών.

Παράλληλα σχολιάζει πως η Δόξα Πλαγιάς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δικαιούταν τη νίκη, καταθέτοντας μάλιστα και τη δική του άποψη για την πολύκροτη εκτέλεση πέναλτι, που προκάλεσε μετά την προβολή του σχετικού βίντεο από το plomarinews πολύ ντόρο.

Το... δικό μας σχόλιο

Τα συμπεράσματα δικά σας, εμείς απλά σαν sportlesvos.gr στο δικό μας σχολιασμό, θα πούμε πως η δυνατότητα προβολής βίντεο και από τα τοπικά μας παιχνίδια, είναι όπως φαίνεται ικανά να αναδείξουν έναν νέο ρόλο στους ανθρώπους της διαιτησίας στην ΕΠΣΛ. Αυτόν του «τηλεκριτικού» που αναμφίβολα ταιριάζει γάντι στον κ. Κουκούλα!

Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, το ότι μπορούμε να δούμε πλέον τις επίμαχες φάσεις που διαμαρτύρονται οι παράγοντες, μας βοηθούν σημαντικά στο να διαμορφώνουμε και άποψη. Γιατί η αλήθεια είναι πως μέχρι πρότινος ο καθένας μπορούσε να λέει το κοντό του και το μακρύ του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κουκούλα:
«Κάθισα και είδα όλο το παιχνίδι από το video υπήρχε στο site σας. Επειδή λοιπόν ο κ. Στέφανος Σανιδάς είναι φίλος μου, έχω να του πω πως όταν διαμαρτύρεται άδικα, κινδυνεύει όταν θα έχει δίκιο σε κάποιο αγώνα να μην τον πιστεύει κανείς.
Γιατί από το video αυτό του αγώνα ανάμεσα στη Δόξα Πλαγιάς και τον Αιγέα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι:
1.    η αντίπαλη ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη σε όλους τους τομείς.
2.    ότι η διαιτησία ιδιαίτερα ο Βοηθός, δεν έκαναν λάθη, στον τεχνικό τομέα.
3.    ότι στον πειθαρχικό έλεγχο το παιχνίδι θα έπρεπε να διακοπή, αφού εισήλθε στο γήπεδο φίλαθλος από την κερκίδα, ενώ το Νο 11 στο 33΄ και το Νο 17 στο 106΄ έπρεπε να αποβληθούν.
4.    σε ότι αφορά την πολυσυζητημένη εκτέλεση πέναλτι, αυτό θα μπορούσε να επαναληφθεί αν και η πρακτική που ακολουθείται σε αγώνες όλων των κατηγοριών, συντείνει στο αντίθετο. Αλλά ακόμη και αν επαναλαμβάνονταν οι πιθανότητες για να γίνει το 2-0 είναι απείρως μεγαλύτερες από το να μην επιτευχθεί τέρμα.
Γι αυτό προφανώς ο φίλος μου ο Στέφανος Σανιδάς δεν έδωσε -όπως υποσχέθηκε- το video σε εμένα…

Αυτά με εκτίμηση Γιώργος Κουκούλας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey