Ο Σαρρής "τρώει" τον Βασάρα!

01/12/2011 - 15:54 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2011 - 16:12

H ένταση που δημιουργήθηκε την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ μεταξύ του πρόεδρου της, Γ. Σαρρή, και του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών Σούπερ Λίγκας, Κ. Βασάρα, είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο.

Ο... Γκασμάς: "Η κόντρα Σαρρή - Βασάρα και η φαγωμάρα στην ΚΕΔ, μου έφεραν στο μυαλό κάποια άλλα «φαγώματα», που μεθοδεύονται στην ΕΠΣ Λέσβου..."


Το ΔΣ της ΕΠΟ όμως, πήρε το μέρος του Σαρρή και σε περίπτωση που ο Βασάρας δεν κάνει πίσω, τότε η επόμενη κίνηση θα είναι η αντικατάστασή του. Ήδη τον τελευταίο καιρό υπάρχουν διαρροές από… κύκλους που εμφανίζουν τον Βασάρα να μιλάει με παρατηρητές μετά τους αγώνες, αλλά από τον ίδιο κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Υπενθυμίζεται η πρόσφατη περίπτωση με τη νομιμότητα ή μη του ορισμού του Κάκου στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αποκαλύφθηκε ότι αλλιώς ερμήνευε ο Βασάρας τον κανονισμό και αλλιώς ανακάλυψε ξαφνικά και όλως τυχαίως (πριν το ντέρμπι) η πεφωτισμένη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας ότι πρέπει να ερμηνεύεται.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Βασάρας δε δέχεται εντολές και δεν κάνει χάρες για τους διαιτητές που θα ορίσει στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Κι αυτή είναι μια πρακτική που σε κάποιους προκαλεί δυσανεξία. Η στοχοποίησή του από τους «κύκλους» παίζει μεγάλο ρόλο σε ενδεχόμενη απόφαση να "φαγωθεί", αφού θα παρουσιαστεί ως παροχή υπηρεσιών.

Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση και για όποιον ξέρει να ερμηνεύει πρόσωπα, καταστάσεις και συμφέροντα ο Βασάρας μπήκε από χθες στο δίλημμα: "Ή γίνεται φορέας των ιών της διαιτησίας ή αποχωρεί από την ΚΕΔ".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey