Μάχη μέχρις εσχάτων για Σαρρή-Βασάρα

02/12/2011 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2011 - 13:46

Η επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ μοιάζει με τελικό. Από την μια πλευρά το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Σαρρής και από την άλλη το μέλος της επιτροπής και υπεύθυνος ορισμών των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Κύρος Βασάρας.

Ο... Γκασμάς: "Σε αυτόν τον πόλεμο, ΑΕΛΚ και Αιολικός πρέπει να... παρακαλούν να κερδίσει ο Σαρρής. Ως νησιώτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ αλλά και της ΕΠΣ Χίου, μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των δύο ομάδων. Και γιατί όχι, να τις προστατεύσει από... επικίνδυνους ορισμούς!"

Ο Σαρρής παραιτήθηκε την περασμένη Τρίτη, όμως η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον Πιλάβιο ο οποίος τον εξουσιοδοτήθηκε να λύσει το θέμα και να επιβάλει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργεί η ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να υποστηρίζει στο περιβάλλον του ότι αν στην επόμενη συνεδρίαση δεν καταφέρει να περάσει αυτά που θέλει και αντιμετωπίσει την άρνηση του Βασάρα να τα δεχθεί τότε θα παραιτηθεί εκ νέου.

Από την πλευρά του, ο Βασάρας συνεχίζει κανονικά τους ορισμούς διαιτητών και θα προσπαθήσει στην συνεδρίαση που θα γίνει, όταν γίνει, να πείσει για το ορθό των επιχειρημάτων του.

Αν δε βρεθεί λύση, δεν γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσά τους και τεθεί εκ νέου παραίτηση από τον Σαρρή, η ΕΠΟ δεν θα την δεχθεί και θα εξωθηθεί προς αποχώρηση από την ΚΕΔ ο Κύρος Βασάρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey