Τζάμπα στο γήπεδο για μάθημα με τον "σφαγέα"!

21/12/2011 - 19:58

Το μεσημέρι σας αποκαλύψαμε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης της ΑΕΛΚ με τον Πανιώνιο, Γιάννης Παπαδόπουλος, παρακολούθησε παραμονές του αγώνα… μάθημα διαιτησίας στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Λέσβου, ερχόμενος σε επαφή με τους επικεφαλής του Συνδέσμου, ως μία… εξέχουσα προφανώς προσωπικότητα.

Όμως έχουμε και συνέχεια. Ο ΣΔΠΛ ήταν τόσο ευτυχής που συνάντησε έναν αξιολογημένο διαιτητή ο οποίος θα σφύριζε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση, που δεν αρκέστηκε μόνο στη φιλοξενία και στην ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με τον παντελώς άγνωστο (αλλά εξαιρετικά ταλαντούχο σύμφωνα με τον κ. Κουκούλα!) μέχρι προχθές ρέφερι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, μαθαίνουμε τώρα ότι για χάρη του Μακεδόνα διαιτητή, ο Σύνδεσμος ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ και τη δωρεάν είσοδο των μελών του στον αγώνα, για να πραγματοποιηθεί και επιτόπιο (!!!!!) μάθημα από την κερκίδα, επάνω στα σφυρίγματα του Παπαδόπουλου!

O Ποντικός: "Όταν έρθει ο Καλόπουλος και ο Τρύφωνας να σφυρίξουν την ΑΕΛΚ, οι δικοί μας θα τους περιμένουν με ανθοδέσμες και φωτογραφικές μηχανές στο αεροδρόμιο..."

Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα και οι… Μυτιληνιοί κόλακες του Μακεδόνα «σφαγέα» της ΑΕΛΚ, μπήκαν και τζάμπα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά ένα ρεσιτάλ διαιτησίας…

Και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε πως γενικά σχολίασε στους… μαθητές του ο -συμπαθής κατά τα άλλα και φίλος- Γιώργος Κουκούλας, τα σφυρίγματα του «ταλαντούχου» Γιάννη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey