Με τρεις Λέσβιους διαιτητές στους πίνακες

18/08/2012 - 13:17 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2012 - 22:09

Διατήρησε την εκπροσώπησή του στις εθνικές κατηγορίες ο Σύνδεσμος Λέσβου, με τρεις διαιτητές στους πίνακες της Super League, της Football League και της Football League 2.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (17/8) ολοκληρώθηκαν στο ΟΑΚΑ τα FIFA tests για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League. Στις αγωνιστικές δοκιμασίες συμμετείχε και ο Δημήτρης Βερρής (φωτό), ως βοηθός, που πέρασε με επιτυχία.

Αρχικά, δημοσίευμα του soccerplus.gr, ανέφερε πως ο Μυτιληνιός διαιτητής δέχθηκε "κίτρινη κάρτα", πέρασε δηλαδή με οριακή επίδοση, δεχόμενος παρατήρηση γιατί στην τελευταία στροφή στο 150άρι δεν ήταν εντός των προβλεπόμενων χρόνων, με αποτέλεσμα να του γίνει σύσταση ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία του "SL" με τον τέως παρατηρητή διαιτησίας Γιώργο Κουκούλο, διευκρινίστηκε πως ο Δημήτρης Βερρής πέρασε κανονικά το τεστ.

Στον πίνακα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Βουρανής, ενώ σε εκείνον της Football League 2 ο Παναγιώτης Κουλουδής, που είναι παράλληλα και υποψήφιος για την ανώτερη κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey