Ο Βερρής και επίσημα στη SuperLeague

21/08/2012 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2012 - 14:10

Μία σημαντική διάκριση για τη λεσβιακή διαιτησία, αποτελεί η αξιολόγηση του Λέσβιου διαιτητή Δημήτρη Βερρή ως βοηθού Ά Εθνικής, που σημαίνει πως φέτος θα αγωνίζεται στους αγώνες της SuperLeague!

Παρά το ότι πρόσφατο δημοσίευμα σε αθηναϊκό αθλητικό σάιτ «σημάδεψε» εσφαλμένα τον αξιόλογο διαιτητή (σ.σ το ρεπορτάζ διαψεύστηκε από τον Γιώργο Κουκούλα), υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε «κίτρινη» κάρτα κατά τα πρόσφατα τεστ που πέρασε, εντούτοις όχι μόνο τα πέρασε με επιτυχία, αλλά ανέβηκε και ένα ακόμη σκαλοπάτι στην αξιολόγησή του! 

Για την εξέλιξη αυτή το "SL" σας είχε ενημερώσει από τις 18 Αυγούστου και σήμερα η ΕΠΣ Λέσβου με επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει τις εξελίξεις.

Σημαντική είναι και η αξιολόγηση του Παναγιώτη Βουρανή σε διαιτητή Β΄ Εθνικής βάσει και των προτάσεων της ΕΠΣ Λέσβου προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χάρη Καλλία να δηλώνει στο «SL», πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣ στο www.epsl.gr, παρατηρητές Διαιτησίας επιλέγησαν ο Θεόδωρος Στεργίου για αγώνες Γ΄ Εθνικής και ο Στρατής Πηγάσης για τους αγώνες του Περιφερειακού.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Λέσβου:
"Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου θέλει να ενημερώσει τα Σωματεία και το φίλαθλο κοινό της Λέσβου ότι:
Μετά τις προτάσεις μας προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, μέχρι και σήμερα έχουν αξιολογηθεί οι παρακάτω Διαιτητές - Παρατηρητές.

Διαιτητές:
α) Βουρανής Παναγιώτης - Διαιτητής της Β' Εθνικής.
β) Βερρής Δημήτρης - Επόπτης  της Α' Εθνικής.

Παρατηρητές:
α) Στεργίου Θεόδωρος - Παρατηρητής της Γ' Εθνικής.
β) Πηγάσης Ευστράτιος - Παρατηρητής της Δ' Εθνικής.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι, οι Διαιτητές οι οποίοι αγωνίζονται στα Τοπικά Πρωταθλήματα της Λέσβου έδωσαν γραπτές εξετάσεις και VIDEO TEST την Παρασκευή 17-08-2012 και στις 29-08-2012 θα περάσουν από αγωνιστικά τέστ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey