Στο... φιλήσυχο Μενίδι ο Στεργίου!

04/03/2013 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2013 - 14:13

Axarnaikos_Episkopi_StergiouΠολύ μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Αχαρναϊκός στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Football League 2, απέναντι στην Επισκοπή, παραμένοντας έτσι, μαζί με τον Παναιγιάλειο, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κι αν μέχρι αυτό το σημείο αναρωτιέστε, σε τι ενδιαφέρει αυτή η είδηση τους φίλους της Λέσβου, αρκεί να αναφέρουμε ότι η ΕΠΟ είχε ορίσει τον Μυτιληνιό Θοδωρή Στεργίου ως Παρατηρητή Διαιτησίας στο ντέρμπι.

Ο Αχαρναϊκός τα βρήκε σκούρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά μαχητικοί και ο διαιτητής Ιωσηφίδης από την Αθήνα είχε να αντιμετωπίσει πολλές εντάσεις και... έκκρυθμες καταστάσεις, όπως συμβαίνει εξάλλου συχνά στο Μενίδι.

Οι Ρεθυμνιώτες βρέθηκαν σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ (11΄Χριστόπουλος), ανεβάζοντας, όμως την απόδοση τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57' με γκολ του Τζέκου. Στο 81' όμως, ο Ραχίμ με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Επισκοπής διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Περιττό να αναφερθεί, πως στα πηγαδάκια που στήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα από τους παράγοντες των γηπεδούχων με τον Θόδωρο Στεργίου, μοναδικό θέμα συζητήσης ήταν ο Αιολικός, τόσο για την περσινή χρονιά όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στην κορυφή, όσο και τη φετινή που εξελίσσεται με βίους αντίθετους και οδηγεί τον Αχαρναϊκό στη Football League και την ομάδα της Μυτιλήνης στο τοπικό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey