Ολόσωστοι Βερρής και Κουλουδής

20/03/2013 - 13:12 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2013 - 14:03

Verris_Dimitrs_epoptis_Lesvou1Ο Δημήτρης Βερρής ήταν βοηθός του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Πλατανιά με τον Πανιώνιο και τα πήγε περίφημα στις υποδείξεις του, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ακόμα και ο Παρατηρητής διαιτησίας Σπύρος Παπαδάκος, που αρχικά είχε αμφιβολίες για την ακύρωση ενός γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "diaititis.gr", η φαση που σημάδεψε τον αγώνα στα Περιβόλια Χανίων ήταν αυτή του 68ου λεπτού. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "O βοηθός από την Μυτιλήνη Δημήτρης Βερρής έπιασε ενα δύσκολο οφσάιντ, που οδήγησε σε ακύρωση τέρματος των κυανέρυθρων. Η υπόδειξή του ήταν πέρα για πέρα σωστή και είναι για μάθημα σε σεμινάριο, με τον Βερρή να δικαιώνεται που σήκωσε τη σημαία, αφού ο Παντίδος ευρισκόμενος σε ελεγχόμενη θέση, έκανε κίνηση παρεμποδίζοντας τον γκολκίπερ Κηπουρό.

Ο διεθνής ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος δέχτηκε την υπόδειξη του Βερρή και όσοι είδαν τη φάση από την τηλεόραση τους δικαίωσαν γιατι τήρησαν κατά γράμμα τον κανονισμό. Ο έμπειρος παρατηρητής Σπύρος Παπαδάκος ήταν απόλυτος ότι σωστά αποφάσισαν, αφού είδε και τη φάση στο βίντεο. Έτσι, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάτι άλλο για συζήτηση, απεχώρησε ικανοποιημένος απο την εμφάνιση της τετράδας."

Το SL επικοινώνησε με τον Εκπαιδευτή Διαιτησίας Α' Κατηγορίας Γιώργο Κουκούλα, ζητώντας του ένα σχόλιο για την απόδοση τόσο του Δημήτρη Βερρή, όσο και του Παναγιώτη Κουλουδή, που ήταν αλάνθαστος στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής του νοτίου ομίλου στη Football League 2:

Koukoulas_Kouloudis"Όταν βλέπεις τον Δημήτρη Βερρή να παίρνει τέτοιες σωστές αποφάσεις σε ιδιαίτερα δύσκολες (2) περιπτώσεις στον κρίσιμο αγώνα της Super League μεταξύ Πλατανιά και Πανιωνίου, ή τον Παναγιώτη Κουλουδή να έχει υψηλή απόδοση στο ντέρμπι της Football League 2 ανάμεσα σε Φωστήρα και Παναιγιάλειο, εκτός από ικανοποίηση, λες χαλάλι οι τόσες εργατώρες που αφιερώνω κάθε βδομάδα για την εκπαίδευση των διαιτητών.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, στα τρία τελευταία μαθήματα όλοι οι διαιτητές μας πέρασαν με επιτυχία ένα ιδιαίτερα δύσκολο τεστ, με οριακές περιπτώσεις offside, σε εικονική απεικόνηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος εκπαίδευσης που έχει οργανώσει η ΕΠΟ.

Πρέπει όμως οι διαιτητές μας και ιδιαίτερα οι αξιολογημένοι να δείχνουν την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και στα τοπικά πρωταθλήματα, γιατί το ότι υπάρχουν στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών, το οφείλουν και στα ερασιτεχνικά μας σωματεία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey